bokrecensioner boktips

Trubbel

Originaltitel: Bad Luck and Trouble
Författare: Lee Child
Genre: Thriller
Ämnesord: krig, mord
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9789173514088


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Den 11 september 2001 förändrades den före detta militärpolisen Jack Reachers tillvaro. Han var en onåbar vagabond med endast en tandborste som bagage. Nu måste han bära ID-kort. Men är fortfarande så anonym det alls går att vara i USA. Trots det lyckas en före detta kollega spåra honom. Och få fram ett meddelande.
Samla ihop vår gamla enhet igen! Reacher inser genast situationens allvar.
Ingen, absolut ingen, jävlas med militärpolisens utredare. Och Reacher var den främste av dem. De har alltid stöttat varandra och nu har en av dem hittats död. Av de övriga sex finns inte ett spår.
Ingen, absolut ingen, jävlas med Reacher. Eller hans vänner. Jävlas med Reacher och Reacher jävlas tillbaka. Och räntan är döden.
Medelbetyg: 3 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Trubbel :
2010-09-30 22:27
Det vanliga tramset, denna gången i kvadrat. Child är ganska bra på att skriva, rent generellt. Men han tar i så han kräks och överdriver ofta. Dock håller han tillbaka överdrifterna något i denna bok. Läsning för stunden i avsaknad av annat.
Betyg 2
2011-11-06 21:39
En modernare, intrikatare och mer dynamisk Jack Reacher-thriller jämfört med genomsnittet. Denna gång får vi lära känna det gamla teamet som nu återses för att hjälpa varandra. Det dyker med andra ord upp nya stereotyper för Child att bygga spänning kring. Han gör det bra.

Stommen i denna bokserie är Jack Reacher enkla liv och självsäkra stil. Köper man det köper man allt. Själv njuter jag av den smått övernaturliga kompetensen och tackar för varje underhållande stund jag får.

En av de bättre i serien.

Och Uffeman - Varför läser du så många Lee Child-böcker?
Betyg 4
2012-04-11 16:59
Bra! inte den bästa av dom men klar trea
Betyg 3
Liknande böcker:
Gränsmark
 A. Trosell
Jaga i blindo
 E. Thompson
Heartsick
 C. Cain
Rymlingen
 H. Fogelström
Fågelbarnet
 I. Frimansson
Jakten på Amos Decker
 D. Baldacci