bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
61 timmar
Besökaren
Bränd
Det ögat inte ser
Dold Identitet
Dollar
Dubbelspel
Fienden
Gisslan
Hetta
Inget att förlora
Livvakten
Lögner
Misstaget
Personligt
Persuader
Prickskytten
Trubbel
Tvinga mig
Värt att dö för
Liknande böcker:
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Svindel och svek
 H. Sigander
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerIngen återvändo

 
Originaltitel: Never Go Back
Författare: Lee Child
Genre: Thriller
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789175371078
 
Spänning:  7
Humor:  6

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Efter en minst sagt strapatsrik resa lyckas Reacher äntligen återvända till sitt gamla militärpolishögkvarter. Han vill gärna träffa den nya chefen, major Susan Turner.
Men major Turner visar sig vara frihetsberövad, på lösa grunder, och innan Reacher hinner blinka står han själv anklagad för att många år tidigare ha slagit ihjäl en beryktad gangster. Till råga på allt påstås han ha en fjortonårig dotter, efter en het natt under en av hans posteringar i Korea. Reacher ger sig den på att rentvå sitt redan skamfilade namn. Han fritar Turner, och jagade från flera håll startar de en privat undersökning för att få reda på vem eller vilka som vill sätta dit dem. Och varför. Svaret visar sig stå att finna högre upp i hierarkin. Mycket högre.

Utdrag ur boken:
Den minste av dem var en gänglig kille, alltigenom senor och läderaktig hud. Den störste något plufsig, förmodligen av öl och snabbmat. Ingen av dem var beväpnad på något sätt. Reacher kunde se alla sexton händer, och alla var tomma. Inga pistoler, inga knivar, inga skiftnycklar och inga kedjor.
Amatörer.


Medelbetyg: 3,6 (5 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Ingen återvändo :


Spaniard 2014-07-15 12:46
Bokserien om Jack Reacher är min absoluta favorit.
Lee Childs rättframma berättarstil ger action av bästa slag och satsmelodin är underbart underhållande. Det retar mig fortfarande att Hollywood valde den bleke Tom Cruise till filmatiseringen.

Nåväl, Ingen återvändo är en av de bättre i serien. Reacher beger sig till sitt gamla militärpolishögkvarter för att träffa major Susan Turner, men hamnar i klistret direkt. Som vanligt.

Det blir en tempofylld jakt på att rentvå sitt, och major Turners namn. Det är gott om käftsmällar och dräpande kommentarer. Reachers slutledningsförmåga är i vanlig ordning sylvass men den här gången får fler karaktärer chansen att glänsa.

Hårdkokt action av bästa slag.
Betyg 4

Anfield 2014-07-17 10:04
Jag bara älskar dessa böcker !

Denna är grym !
Betyg 5

Uffeman 2015-01-11 18:25
De här superhjältesagorna om Jack Reacher är oftast rätt underhållande och spännande. Den här boken är faktiskt en av de bättre i serien. Som vanligt är den fylld av överdrifter och stereotyper. Egentligen är det i stort sett samma bok som Lee Child skriver om och om igen. Fast det gör inte böckerna mindre underhållande. Böcker som skrivs i en serie blir alltid relativt förutsägbara. Läsarna vet precis vad de får och det är därför de återvänder.
Betyg 3

hencka 2015-06-14 19:53
Kanske det här är en av de bättre böckerna i serien om Reacher men det börjar kännas aningen tröttsamt redan. Man läser ju samma böcker om igen men med litet olika ingredienser. Den här historien bjuder inte på några överraskningar. The same old story. Underhållning i brist på bättre.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Ingen återvändo


  Köp boken som film på cdon: