bokrecensioner boktips

Dubbelspel

Författare: Lee Child
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
ISBN: 9789173512954


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Aldrig förlåta. Aldrig glömma. Det är den före detta millitärpolisen och vagabonden Jack Reachers enkla Paroll. Och Francis Xavier Quinn var den mest skonningslöse man Reacher någonsin stött på.

En man som begått de mest oförlåtliga handlingar. Så Reacher var glad över atthan var död - till den dag han ser Quinn livs levande på en gata i boston.

Aldrig be om ursäkt. Aldrig förklara. När Reacher blir vittnet till en brutal kidnappning av en ung studen i sanna sra, ser han sin chns och bestämmer sig för att ta lagen i egna händer.

Men den här gången begår han ett stort misstag - han skjuter i hjöl en polis. Har Reacher slutligen gått för långt? Det eenda han vet är att nu är det personligt..
Medelbetyg: 3,78 (9 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Dubbelspel :
2007-05-29 11:38
En bra bok och spännande. En bok jag rekomenderar
Betyg 5
2010-01-08 00:08
Den första boken jag läst av Child, och en riktigt positiv överraskning. Intrigen var spännande även om det fanns en del detaljer som inte var helt lyckade. Hur som helst en riktigt bra bok som får en att vilja läsa flera ur samma serie.
Betyg 4
2010-09-12 12:20
Jag har tidigare varit starkt kritisk till Childs böcker och frågat mig varför jag överhuvudtaget läst dem.Mycket har berott på att historierna varit helt orimliga och fyllda med felaktigheter.Den här boken har färre rena omöjligheter och felaktigheter, även om de förekommer. Jag antar att jag fixerat mig vid trovärdigheten när man kanske istället ska se Reacher som en slags James Bond-figur. Då blir det mer uthärdligt och rent av spännande. Dubbelspel är lite längre än många av Childs andra böcker och det vinner den på.
Betyg 3
2010-11-10 07:36
Bra bok

-----

Läs Reacher böckerna i rätt ordning.
Betyg 4
2012-04-11 17:02
Denna är riktigt bra .
Betyg 5
2012-05-22 20:15
Den tredje Childboken jag läst och den bästa hittills. Rätt bra upplägg, ordentligt flyt och spänning varvat med en del svart humor. Mycket våld och blod. En hyfsad thriller helt enkelt. Det blir en svag fyra.
Betyg 4
2012-10-28 21:42
Mucho macho i vanlig ordning. Jack Reacher håller stilen.
Denna gång befinner han sig i nordöstra USA och gör gemensam sak med federala agenter. I fokus står en gammal antagonist han trodde var död. Det blir ett livsfarligt under-cover uppdrag.

Det är på många sätt en typiskt Jack Reacher-thriller och det är en positiv kommentar. Vår actionhjälte får tillfälle att glänsa med hela registret, intellekt-mod-fysik. Det är allt från humoristiskt till brutalt men landar i en trevlig läsupplevelse.

Lee Child är en kompetent författare när det gäller modern spänningslitteratur och han väver denna raffinerade historia enligt sin egen framgångsrika mall. För min del får han mer än gärna fortsätta i samma stil.

Det här är den bästa pågående bokserien just nu enligt mig.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Dubbelspel
Liknande böcker:
Andnöd
 A. McCulloch
Vedergällning
 S. Avindell
Bestseller
 P. Engman
Kroken
 L. Deighton
Murgrönan
 M. Stewart
Sista planet till Norge
 Å. Cederberg
Den som fruktar snön
 H. Palladino
Mardrömmar
 G. Maupassant