bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
61 timmar
Besökaren
Bränd
Det ögat inte ser
Dold Identitet
Dollar
Dubbelspel
Fienden
Gisslan
Hetta
Ingen återvändo
Inget att förlora
Livvakten
Misstaget
Personligt
Persuader
Prickskytten
Trubbel
Tvinga mig
Värt att dö för
Liknande böcker:
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerLögner

 
Författare: Lee Child
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789175370217
 
Spänning:  7
Humor:  4
Sorglig:  6

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Allt Jack Reacher ville var att få lift. Allt han gjorde var att hålla fram tummen, men det som kom i hans väg var mer än en gratis biltur

Nebraska, USA. Jack Reacher försöker få lift till Virginia men det är svårt med en bruten näsa, provisoriskt omplåstrad med silvertejp! En bil med två män och en kvinna erbjuder honom till slut skjuts. Väl inne i bilen tar det inte lång stund innan Reacher misstänker att ingen i bilen talar sanning om vilka de är. Han förstår att han måste vara på sin vakt.

Medelbetyg: 3,17 (6 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Lögner :


Uffeman 2013-11-21 22:20
En ganska bra bok om Reacher. Det är alltid spännande och medryckande, men jag brukar inte tycka om överdrifterna eftersom det är så mycket annat som författaren är mån om ska vara verklighetsnära. Men det här är lite mer sansat än tidigare böcker, vad gäller överdrifter. Möjligen är det också så att jag börjar vänja mig vid det orimliga - det är ju trots allt rätt underhållande böcker som gör att jag fortsätter att läsa nästa i serien.
Betyg 3

gun 2013-11-25 10:52
Jack Reacher står vid vägkanten med sin nybrutna näsa och försöker få lift, Det tar tid innan någon stannar. Väl i bilen inser Jack Reacher att det är något skumt med de tre i bilen.
Detta blir upptakten till ett otroligt händelseförlopp där Reacher till sist inser att kvinnan i bilen inte hör ihop med de två männen. Några i bilen kommer att dö men det räcker inte med detta dödande.

Naturligtvis finns det en hjälte och massor av fiende i denna spännande thriller.
Betyg 3

Anfield 2013-12-06 10:26
Gillar böckerna om Jack Reacher denna gör en ej besviken, inte hans bästa men bra. Undrar om han någonsin kommer till Virginia.
Betyg 4

hencka 2014-01-04 09:46
Det började lovande och jag tänkte att nu bjuds det på "head-on action" igen med Reacher som i bästa fall varit underhållande och spännande. Upplägget verkade också bra, men på nåt sätt började intresset och spänningen att dala efter några kapitel. Intrigen blev onödigt komplicerad och orimlig mot slutet. Det kändes rentav jobbigt att försöka hålla reda på olika agenter från CIA och FBI och mullvader etc. En riktig soppa. Det blev lite bättre mot slutet men överlag är jag nog besviken på boken. Ger den en svag trea.
Betyg 3

Spaniard 2014-08-15 09:32
Bokserien om Jack Reacher är min absoluta favorit.
Lee Child (eller Jim Grant som han egentligen heter) har skrivit 19 böcker, 18 är utgivna på svenska och jag har nu läst 17 av dom. Hårdkokt bladvändaraction varje gång.

Återigen är det slumpen som försätter Jack Reacher i trubbel. Han liftar i Nebraska och befinner sig plötsligt i ett flyktdrama. Det blir mystiskt, fartfyllt och spännande i vanlig ordning. Kanske är intrigen lite för invecklad men underhållningsvärdet håller god klass.

Hårda tag, snabba kast och en beslutsamhet utöver det vanliga. När det gäller action är Reacher-böckerna oerhört pålitliga.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Lögner


  Köp boken som film på cdon: