bokrecensioner boktips

Lögner

Författare: Lee Child
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2013
ISBN: 9789175370217


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Allt Jack Reacher ville var att få lift. Allt han gjorde var att hålla fram tummen, men det som kom i hans väg var mer än en gratis biltur

Nebraska, USA. Jack Reacher försöker få lift till Virginia men det är svårt med en bruten näsa, provisoriskt omplåstrad med silvertejp! En bil med två män och en kvinna erbjuder honom till slut skjuts. Väl inne i bilen tar det inte lång stund innan Reacher misstänker att ingen i bilen talar sanning om vilka de är. Han förstår att han måste vara på sin vakt.
Medelbetyg: 3,17 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Lögner :
2013-11-21 22:20
En ganska bra bok om Reacher. Det är alltid spännande och medryckande, men jag brukar inte tycka om överdrifterna eftersom det är så mycket annat som författaren är mån om ska vara verklighetsnära. Men det här är lite mer sansat än tidigare böcker, vad gäller överdrifter. Möjligen är det också så att jag börjar vänja mig vid det orimliga - det är ju trots allt rätt underhållande böcker som gör att jag fortsätter att läsa nästa i serien.
Betyg 3
2013-11-25 10:52
Jack Reacher står vid vägkanten med sin nybrutna näsa och försöker få lift, Det tar tid innan någon stannar. Väl i bilen inser Jack Reacher att det är något skumt med de tre i bilen.
Detta blir upptakten till ett otroligt händelseförlopp där Reacher till sist inser att kvinnan i bilen inte hör ihop med de två männen. Några i bilen kommer att dö men det räcker inte med detta dödande.

Naturligtvis finns det en hjälte och massor av fiende i denna spännande thriller.
Betyg 3
2013-12-06 10:26
Gillar böckerna om Jack Reacher denna gör en ej besviken, inte hans bästa men bra. Undrar om han någonsin kommer till Virginia.
Betyg 4
2014-01-04 09:46
Det började lovande och jag tänkte att nu bjuds det på "head-on action" igen med Reacher som i bästa fall varit underhållande och spännande. Upplägget verkade också bra, men på nåt sätt började intresset och spänningen att dala efter några kapitel. Intrigen blev onödigt komplicerad och orimlig mot slutet. Det kändes rentav jobbigt att försöka hålla reda på olika agenter från CIA och FBI och mullvader etc. En riktig soppa. Det blev lite bättre mot slutet men överlag är jag nog besviken på boken. Ger den en svag trea.
Betyg 3
2014-08-15 09:32
Bokserien om Jack Reacher är min absoluta favorit.
Lee Child (eller Jim Grant som han egentligen heter) har skrivit 19 böcker, 18 är utgivna på svenska och jag har nu läst 17 av dom. Hårdkokt bladvändaraction varje gång.

Återigen är det slumpen som försätter Jack Reacher i trubbel. Han liftar i Nebraska och befinner sig plötsligt i ett flyktdrama. Det blir mystiskt, fartfyllt och spännande i vanlig ordning. Kanske är intrigen lite för invecklad men underhållningsvärdet håller god klass.

Hårda tag, snabba kast och en beslutsamhet utöver det vanliga. När det gäller action är Reacher-böckerna oerhört pålitliga.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Lögner
Liknande böcker:
De ensamma
 A. Kuru
De rättrådiga
 T. Lindberg
Älgkronan
 A. Lilja Gladh
Lämna inga spår
 H. Coben
Den sista akten
 A. Berg
X
 P. Engman
Röd signal
 J. Brännström
Dödsdansen
 M. Grund
Dödsdansen
 M. Grund