bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
61 timmar
Besökaren
Bränd
Det ögat inte ser
Dold Identitet
Dollar
Dubbelspel
Fienden
Gisslan
Hetta
Ingen återvändo
Inget att förlora
Livvakten
Lögner
Personligt
Persuader
Prickskytten
Trubbel
Tvinga mig
Värt att dö för
Liknande böcker:
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner
Spring för livet!
 G. Dahl
Dunkelt förebud
 L. Weström
Doft av ondska
 A. Rambach
Clara
 J. Lönnaeus

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker



Misstaget

 
Författare: Lee Child
Genre: Thriller
Ämnesord: krig, mord, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9789173516839
 
Spänning:  3
Romantik:  2
Humor:  1
Sorglig:  4

KÖP PÅ CDON.COM




Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jack Reacher blir indragen i ett kidnappningsdrama som för honom till England. Allt går dock inte allt som han tänkt sig och han begår ett misstag, ett fatalt misstag -

Reacher befinner sig i New York. Han sitter ensam på ett kafé och utan att han är medveten om det blir han vittne till kidnappningsdrama. Kvällen efter när han återigen besöker kafeét kommer en man fram och frågar vad han sett kvällen innan. Mannen är säkerhetschef hos en mycket känd och framgångsrik affärsman och Reacher följer med till dennes bostad för att berätta vad han sett. Affärsmannen berättar om kidnappningen och att det var hans fru och hennes dotter de tog. Nu vill han att Reacher med sitt förflutna som militär ska hjälpa honom att hitta förövarna. De få spår han får fram leder till andra sidan Atlanten och till en sömning liten kuststad.
Men är allt är inte som det ser ut att vara och det som verkade vara lättförtjänta pengar för Reacher, visar sig nu bli ett mer och mer komplicerat fall.





Medelbetyg: 3,38 (8 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Misstaget :


Uffeman 2010-09-26 19:14
Ganska typisk bok av författaren. En av de bättre, även om det inte säger så mycket. Det är samma mall. Det som är bra är att det är färre orealistiska eller rent felaktiga inslag i boken. Det misstag som boken är döpt efter är emellertid synligt på så oerhört lång väg att det blir lite komiskt att Reacher, som annars är "övermänsklig", inte upptäcker det förrän det är försent. Men hade han varit alltigenom fantastiskt hade det väl inte blivit någon slutuppgörelse som det alltid måste bli i hans böcker.
Betyg 2

zaipper 2010-11-10 07:42
Bra och spännande

-----

Läs Reacher böckerna i rätt ordning.
Betyg 5

ingridc 2011-01-30 20:41
Spännande men långrandig. Min första bok av Lee Child och kan tänkas bli fler men det finns betydligt bättre spänningsförfattare som går före.
Betyg 3

Spaniard 2012-01-14 23:08
"Överraskningar är för amatörer" säger den moderna spänningslitteraturens hårdaste hjälte Jack Reacher. Och det kanske stämmer. När man läser "Misstaget" kan man således känna sig lite professionell för man blir definitivt inte speciellt överraskad.

Hårdingen Reacher snubblar som vanligt in i avancerade oegentligheter och viger sitt liv för rättvisan. Det är på många sätt en typisk Reacher-thriller. Det är rakt-på-sak, svart och vitt. Inga konstigheter. Men jag tycker drivet är något nedskruvat. Det känns som det här en smula mer trovärdigt än genomsnittet och därför en smula mindre underhållande.

Reacher kan bättre.
Child kan bättre.
Betyg 3

Anfield 2012-07-30 09:15
Som Vanligt mycket bra av Lee Child !
Betyg 4

hencka 2012-09-24 20:56
Det här var den bästa Childboken jag läst hittills. En helgjuten,ganska jämn och relativt trovärdig historia med bra spänning och flyt från början till slut. Ett gott hantverk kan man lugnt säga.
Betyg 4



KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Misstaget






  Köp boken som film på cdon: