bokrecensioner boktips

Olivia

Författare: Virginia Andrews
Genre: Roman
ISBN: 9137125826


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Olivia är storasystern, förståndig, pålitlig och den som ska ta över familjens miljonföretag – vare sig hon vill eller inte.
Belinda är den vackra lillasystern som beundras av föräldrar, vänner och bekanta. Hon är flyktig, flirtig och svär på att aldrig bli vuxen utan ständigt vara den lilla förtjusande flicka som alla uppvaktar och vill bära på sina händer.
Så kommer den hemska natt ingen någonsin kommer att glömma, natten då Olivia väcks av vinden från havet som övergår i ett avgrundsvrål från Belinda. Den tragiska natt som familjemedlemmarna förbjuds att någonsin mer nämna men som leder dem in på en väg kantad av lögner, svek, bedrägeri och brustna hjärtan.

Medelbetyg: 5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Olivia :
2007-02-03 22:54
Lögner och hemligheter präglar familjen Gordons/Logans liv.
Detta är den femte boken i serien och i centrum står Olivia. Olivia är storasyster, förståndig och pålitlig. Tidigt får hon ta ansvar för lillasyster Belinda, den vackra och flirtiga som aldrig tycks bli vuxen och städigt hamnar i trubbel. Isbiten och Facklan, kallas de bland folk.

Böckerna om familjen Logans dolda förflutna, alla lögner och hemligheter är egentligen rätt banala. Trots det har de alla, även denna, hållit mig gripen och fascinerad.
Betyg 5
Liknande böcker:
Discokungen
 S. Olsson
Nytt liv sökes
 P. Simonsbacka
Ensam tant i Ryssland
 L. Linderborg
John Carter och dödens..
 E. Burroughs
Vända hem
 Y. Gyasi
En doft av jasmin
 E. Nord
Lättklätt i Tryckkammaren
 K. Brunk Holmqvist
Här är vi
 G. Swift
Utväg : fotboll
 E. Niva