bokrecensioner boktips

Ödets vägar

Författare: Virginia Andrews
Genre: Roman


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Melody mister i tonåren både sin far och sin mor och växer upp med släktingar i Cape Cod. Hon får genom en vän plötsligt höra att bilder av mamman förekommer i en postorderkatalog. Melody ger sig av till Kalifornien för att söka upp henne och ta reda på varför hon handlat som hon gjort och till och med iscensatt sin egen död.
När så Melody äntligen står öga mot öga med mamman blir hon grymt besviken. Hon är totalt avvisande och hennes blick hård och kall som stål…
Melody reser ledsen och nedstämd hem till östkusten. En sak har hon ändå med i bagaget: hon vet nu vem som är hennes riktiga pappa!


Medelbetyg: 3 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Ödets vägar :
2007-02-03 22:50
Modellen i postorderkatalogen Melody får av sin vän är verkligen på pricken lik hennes mamma. Hur kan det komma sig? Melodys mamma är ju död.
Melody beger sig hastig av mot Los Angeles för att söka sanningen. Är kvinnan på bilderna hennes mamma? Varför har hon i så fall iscensatt sitt egen död? Och vem är hennes biologiske pappa?

Släkten Logans undangömda förflutna fortsätter att fascinera mig. De dunkla hemligheterna tycks aldrig ta slut.

Den tredje delen i serien om Melody.
Betyg 4
2010-06-23 21:57
Här fortsätter Melody få reda på fler chockerande hemligheter och ger sig av för att söka efter sin mamma. I princip hela boken handlar om hennes sökande efter vart ifrån hon egentligen kommer. Ibland kändes det "för mycket" utav ingenting, det blev lite långsamt i sökandet och inte allt för mycket hände. Kom på mig själv hoppa över några kapitel för att det blev tråkigt i längden med så mycket av samma ämne, väldigt lite spänning och variation i denna tredje bok i serien. Ett stort plus är att slutet inte var lika dramatiskt som övriga av författarens böcker. I sin helhet en helt OK bok men jag önskade att det varit mer variation så den hade fått ett betyg den hade kunnat förtjäna!
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Ödets vägar
Liknande böcker:
Två systrar
 J. Bengtsson
På egna ben
 S. OFlanagan
Eldsjäl
 A. Åhman
Ett litet bo
 I. Edelfeldt
Bombay Take away - Ind..
 M. Mendel Westberg
Eldens tid och isens d..
 E. Eriksson
Stormberget
 L. Marklund