bokrecensioner boktips

En väv av Drömmar

Författare: Virginia Andrews
Genre: Roman
Ämnesord: depression, psykologi, humor, kärlek, spänning
Utgivningsår: 1990
ISBN: 9143040004


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

''Det var som en ond dröm-Leigh vägrade tro att det var sant. Hennes föräldrar skulle skiljas! Jilian, hennes vackra avgudade mamma hade hittat en annan. Det skar i Leighs hjärta när hon såg sin pappas sorg.
Från första gången Leigh såg Tony Tatterton, den unge, snygge miljonären som slagit hela hennes liv i bitar. Men Jilian är så trumfierande, överdådigt lycklig i sin förelskelse att hon varken ser-eller bryr sig om- son dotters förtvivlan. Och Tony gör allt för att vinna också Leighs hjärta. Precis allt.....
Medelbetyg: 3,8 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En väv av Drömmar :
2005-08-30 18:36
Den här boken är jätte jätte bra!..det är lungt den bästa roman jag någonsin läst!!..Och jag brukar inte gilla romaner så mycket..men den här e sååå bra!!
skulle kunna läsa den tusen gånger om.
man kommer verkligen in i boken, man lever i den.
kan inte sluta läsa den, den e sååå BRA!!
jag kan bara säga att du måste läsa den här boken.
Betyg 4
2007-03-03 19:36
Annie och Logan återvänder till Farthinggale Manor då Annies biologiske pappa Troy ska begravas.
I det förfallna huset hittar hon sin mormors dagbok – Leighs bok. I boken kan Annie följa sin mormors liv, om föräldrars svek, styvfadern Tony, mörka hemligheter, och slutligen flykten från Farthy och mötet med den fattiga cirkuspojken Luke.

Detta är den femte och sista boken i serien. Det är Leigh som står i centrum. Serien känns komplett och många frågor får svar. Lika fängslande och fascinerande som sina föregångare.
Betyg 4
2007-05-24 22:07
Den här sista delen i serien om tre generationer som alla haft svåra eller rent av tragiska liv, är för mig den som är bäst förutom den första. Här får jag svar på frågor som jag hela tiden haft i huvudet sen jag läste första boken. Det kändes som att sitta med facit i hand inför ett prov och sen upptäcka att man blivit blåst. Läs alla böckerna i rätt ordning så förstår ni vad jag menar. Jag tror även att den fungerar att läsa som fristående bok utan att bli förvirad, men den blir lite extra kryddad om man känner till det hela.
Betyg 4
2013-12-11 17:34
Det var intressant att ta del av Leighs dagbok och hur hennes tillvaro blev förändrad när hennes mamma gifter om sig. Leighs mamma som var otroligt självcentrerad skulle nog kunna få vem som helst att få känslorna att svalla. En otroligt otäck människa men inte ens detta förstod Leigh förrän efter lång tid
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till En väv av Drömmar
Liknande böcker:
Andras vänner
 L. Moriarty
Flykten
 S. Scarrow
Världen utan dig
 J. Santopolo
Je m'appelle Agneta
 E. Hamberg
Vattendansaren
 T. Coates
Kräldjursmemoarer
 S. Ulstein
Skriva & älska
 L. King