bokrecensioner boktips

Lustgården

Författare: Virginia Andrews
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek, spänning


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

'Samma kväll stod jag i skuggan av en portal ute i stora hallen och såg Jory och Melodie dansa i det rosafärgade skimret från den nedgående solen. Också nu i trikåer, den här gången violetta. Melodie hade en tunn liten tunika som fladdrade så intagande och hon hade bundit ett violett sidenband runt livet alldeles under de små fasta brösten och såg ut precis som en prinsessa som dansar med sin älskade. Känslospelet mellan henne och Jory fick mig att längta efter vad som varit. Å, om jag bara fick bli ung igen..,( om jag kunde få chansen att göra om alltsammans från början.., och göra det rätt den här gången ..
Plötsligt märkte jag att Bart stod i skuggan av en annan portal lite längre bort som om han ville spionera - nej, i ärlighetens namn måste jag medge att jag också tittade på utan att de visste att jag var där. Men han tyckte ju inte om balett och brydde sig inte om musik. Där stod han och lutade sig mot väggen med armarna i kors över bröstet. Det såg så nonchalant ut, men hans blick på Melodie var långtifrån nonchalant, den brann av samma åtrå som jag redan sett där flera gånger. Mitt hjärta hoppade över ett slag.
» Hade inte Bart alltid önskat sig allt vad Jory ägde?"

Utdrag ur boken:
Alla är vi handikappade på ett eller annat vis. Tänk på Bart - hans handikapp syns ju inte, men hans situation är faktiskt värre än din.
Medelbetyg: 3,8 (10 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Lustgården :
2006-08-04 23:18
Sista boken om familjen foxworth. Bra avslutning på serien coh mycket lättläst och spännande, stäckläsning
Betyg 5
2007-04-02 17:16
Jory gifter sig med sin ungdomskärlek Melodie. Tillsammans blir de ett berömt och framgångsrikt balettpar.
Bart är den som en dag kommer att ärva släktens alla rikedomar, inklusive det återuppbyggda Foxworth Hall.

Återvändandet till Foxworth Hall får det att krypa i kroppen på mig. Förbannelsen lever vidare – jag fylls av intriger, bitterhet och svek.

På kort tid har jag nu plöjt igenom tre olika serier av Virginia Andrews. Alla är egentligen snarlika och påminner mest om en dålig tv-såpa. Ändå tröttnar jag inte. Är som fastlimmad och har otroligt svårt att slita mig.
Betyg 4
2008-06-12 19:28
Hela serien är mycket bra. Ett släktträd av evig förbannelse! Kan det bli mycket bättre?
Och jag älskar hur Andrews låter böckerna sluta olyckligt...
Betyg 3
2008-07-02 16:26
4
Betyg 4
2009-05-19 18:25
Åhh , jag böllade ända in på natten , den sista boken fick mig och gråta så det gjorde ont . Fast jag hade faktist hoppats på att Cindy och Bart skulle gifta sig ..men det gör de säkert fast hon inte nämt de i boken . Jag menar..kärlek börjar med bråk !
Betyg 5
2012-04-01 16:55
Hur mycket jag än älskar Vindsträdgården är denna uppföljare rent trams. Ointressant till max, att man har byggt en kopia av huset känns så mycket konstgjord andning på en serie som bara borde haft en bok.
Betyg 1
2012-04-09 10:29
Jory får uppleva hur livet kan förändras på ett ögonblick. Från att vara en upphöjd dansare till att bli svårt skadad och bli betraktad som invalid både i sina egna och andras ögon. Men så är ju livet vi vet ingenting om vad som kommer att hända i framtiden. Boken är läsvärd och bitvis mycket bra även om jag tyckte att den sista delen kändes alltför fattig och komprimerad.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Lustgården
Liknande böcker:
Två systrar
 J. Bengtsson
Eldsjäl
 A. Åhman
Stormberget
 L. Marklund
En vilsen själ
 G. Redin
Huset Versace
 D. Ball
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo