bokrecensioner boktips

Musik i natten

Författare: Virginia Andrews
Genre: Roman
ISBN: 9137127438


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Laura – tvillingsyster till Cary och kusin till Melody – är djupt älskad av sin familj och när hon omkommer under en segeltur blir chocken och saknaden enorm. Men hur kunde detta hända?
Laura har växt upp inom familjens täta hägn. Hon och Cary är alltid tillsammans, och det verkar som om de inte bryr sig om några andra kamrater. Och när de kommer upp i tonåren börjar rykten om deras onaturligt nära vänskap komma i svang. Cary försvarar mer än gärna Laura, och därför vågar ingen närma sig henne.
Inte förrän Robert Royce flyttar till stan. Det uppstår kärlek vid första ögonkastet och sedan blir inget sig likt i Lauras liv. Farmor försöker förmå Laura att bryta med Robert, men vad vet hon om kärlek och passion?


Medelbetyg: 4,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Musik i natten :
2007-02-03 22:52
Vi tar ett steg tillbaka i familjen Logans släkthistoria. Den tragiska båtolyckan ligger i framtiden. Carys tvillingsyster Laura är vid liv.
I den här boken är det Laura som står i centrum. Boken skildrar hennes liv och den täta gemenskapen med Cary. Då Robert Royce dyker upp blir ingenting mera sig likt . Laura och Robert blir genast förälskade och vill dela varje sekund med varandra. Kärleken blomstrar men är inte helt okomplicerad. Farmor Olivia tänker på familjens rykte och kräver att Laura ska bryta förhållandet med den unge mannen.
I smyg ger de sig av på en segeltur. De överraskas av ett oväder och ingen av de unga tu återvänder till sina familjer. Tragedin är ett faktum.

Ännu en intressant bok. Familjens Logans hemligheter tycks aldrig ta slut.
I mångt och mycket påminner Lauras liv om Melodys. Början av boken känns faktiskt lite som en återupprepning av Melodys historia.

Detta är bok nummer fyra i serien.
Betyg 4
2010-05-25 19:02
Fantastisk bok som går att läsa fristående. Den hittills bästa av Virginia Andrews. Massor av romantik mixat med djupaste sorg och bitterhet. Här finns svaret över varför saker blev som dom blev i de första tre böckerna i serien om familjen Logan. Gripande och trollbindande, ett öde som biter tag i hjärtat och sätter sig där länge. Omöjlig att lägga undan. Tipsar de flesta att läsa denna bok, men gillar du romantik att gå genom eld och vatten för, ja då är detta rätt.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Musik i natten
Liknande böcker:
Två systrar
 J. Bengtsson
På egna ben
 S. OFlanagan
Eldsjäl
 A. Åhman
Ett litet bo
 I. Edelfeldt
Bombay Take away - Ind..
 M. Mendel Westberg
Eldens tid och isens d..
 E. Eriksson
Stormberget
 L. Marklund