bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Berätta inte för någon
Borta för alltid
Den enda lögnen
Den oskyldige
Främlingen
För evigt dömd
Försvunnen
Gone for Good
Hold Tight
Ingen andra chans
Livlinan
Löftet
Lögnaren
Mästaren
Rivalen
Saknar dig
Sanningen
Sex år
Släpp inte taget
Spelaren
Stanna hos mig
The Woods
Liknande böcker:
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner
Spring för livet!
 G. Dahl
Dunkelt förebud
 L. Weström
Doft av ondska
 A. Rambach
Clara
 J. Lönnaeus
Någon måste dö
 J. Moen

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerEtt enda ögonblick

 
Författare: Harlan Coben
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, spänning
ISBN: 9789170013478
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Grace Lawsons liv vänds upp och ner när hon hittar ett gammalt foto på sin man Jack bland de nya semesterbilderna. Hur det har hamnat där är ett mysterium, och värre blir det när Jack förnekar att fotot föreställer honom. Idyllen i villaförorten får ett abrupt slut när Jack försvinner och Grace kastas in i en våldsam jakt efter sin man. Hon inser snart att Jack inte är den man hon trodde att han var och att deras liv tillsammans är byggt på en lögn.
Men Grace är inte den enda som letar efter Jack, och plötsligt dyker det upp personer om hon sedan länge försökt glömma. När ledtrådarna obönhörligt leder mot henne själv förstår hon att det är dags att konfrontera sitt smärtsamma förgångna och ta reda på vad som verkligen hände under rockkonserten som nästan kostade henne livet.

Ett enda ögonblick är en berättelse om hur det förflutna plötsligt kan sätta käppar i hjulet när man minst anar det. En helt vanlig kvinna får använda all styrka och allt mod hon kan uppbringa för att rädda sin man undan döden och för att komma till ro med sina minnen. En enda blick är en nagelbitare från första till sista sidan.


Medelbetyg: 3,78 (9 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Ett enda ögonblick :


Caramilla 2005-10-20 11:17
Detta är Cobens fjärde bok på svenska om jag inte misstar mig. Och som alltid går det undan i rappt tempo. En riktig sträckläsarbok, där man hela tiden vill veta nästa steg i handlingen. Spännande och fartfyllt och med en knivig intrig med överraskande slut.
Betyg 4

Synnez 2006-01-29 18:51
Har läst alla Harlan Cobens tidigare böcker som finns utgivna på svenska och denna var helt klart den bästa boken även om jag gillar dem allihop! En riktig sträckläsare tillika nagelbitare som man knappt kan lägga ifrån sig då man hela tiden vill veta nästa drag i handlingen. Upplösningen var oväntad och ingenting man kan gissa sig till medan handlingen förs framåt, åtminstone kunde inte jag det!
Betyg 4

inca 2006-05-18 10:50
En riktig bladvändare, spännande hela tiden och slutet blev "wow" var det så det var. En mycket bra thriller som jag gladeligen rekommenderar.
Betyg 4

Rosa 2008-08-16 18:43
Harlan Coben vet verkligen hur man skapar kluriga intriger. Han bara spottar ur sig bladvändare och detta var inget undantag - tvärtom!

Ibland kan jag bli så irriterad över amerikanska författares "plastiga" skrivsätt men Harlan Coben är otroligt skicklig.

Ett stort plus i kanten till det överraskande slutet som kom när man just trodde att man var färdiglurad!
Betyg 5

millennium 2009-01-31 23:20
En riktigt spännande story som jag varmt rekommenderar.
Coben har gjort det igen!
Betyg 4

Uffeman 2010-04-20 16:08
En ganska bra thriller som i vissa avseenden är mer jordnära realistisk än andra titlar av Harlan Coben. Med detta sagt är även denna bok fylld av en hel del orimligheter, vilket brukar prägla Cobens böcker. Men det höga tempot täcker som vanligt effektivt över de logiska luckorna. Det ÄR spännande och underhållande. Men kanske inte så djupt, även om han försöker komma närmare verkligheten.
Betyg 3

mira81 2011-05-04 09:13
Jag tycker denna, som är den fjärde lästa boken, den sämsta. Jag upplever den lite rörig och den tar inte "tag" i mig på samma sätt som i de första böckerna.
Betyg 2

Marre 2012-08-24 21:20
En av de bättre kriminalromaner jag läst genom tiderna faktiskt. Spännande början, mitten och slut. Dessutom var slutet mycket oväntat och när jag trodde att jag hade börjat lösa mysteriet var jag inte ens i närheten av sanningen. Jag har bara läst en bok tidigare av Harlan Coben, men som jag minns var jag inte riktigt nöjd med den storyn, den kändes så genomskinlig liksom. Men den här boken var en bladvändare, läs den!
Betyg 5

bonadea 2014-08-29 12:04
Harlan Coben är en bra thriller författare , hans böcker fångar läsarna direkt och har ett snabbt tempo, ett enda ögonblick är inget undantag. Det är inte hans bästa bok därför får boken en stark 3 i betyg , det är en bok jag rekommenderar.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Ett enda ögonblick


  Köp boken som film på cdon: