bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Berätta inte för någon
Borta för alltid
Den enda lögnen
Den oskyldige
Ett enda ögonblick
Främlingen
För evigt dömd
Försvunnen
Gone for Good
Hold Tight
Ingen andra chans
Livlinan
Löftet
Lögnaren
Mästaren
Rivalen
Saknar dig
Sanningen
Sex år
Släpp inte taget
Spelaren
The Woods
Liknande böcker:
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner
Spring för livet!
 G. Dahl
Dunkelt förebud
 L. Weström
Doft av ondska
 A. Rambach
Clara
 J. Lönnaeus

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerStanna hos mig

 
Originaltitel: Stay close
Författare: Harlan Coben
Genre: Thriller
Ämnesord: mord, spänning
Utgivningsår: 2012
ISBN: 9789175032764
 
Spänning:  6
Romantik:  2
Humor:  7
Sorglig:  3

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


En gång i tiden levde Megan ett helt annat liv. Nu är hon tvåbarnsmamma, skötsam förortsbo och mer och mer missbelåten med tillvaron. Ray hade en lovande karriär som dokumentärfotograf, men nyss fyllda fyrtio och utan framtidsutsikter förnedrar han sig numera som fejkpaparazzo, inkallad när rika barn vill imponera på sina vänner eller kändisfixerade män på kvinnorna de dejtar. Broome är kriminalinspektör och har ständigt ett ouppklarat fall i tankarna - en man som spårlöst försvann för sjutton år sedan. Varje år på årsdagen av försvinnandet besöker Broome familjen, som fortfarande hoppas att den saknade maken och fadern ska komma tillbaka. Livet blev inte som någon av dem önskade, och deras närmaste har ingen aning om vilka hemligheter de bär på. När de fruktansvärda följderna av det som en gång hände plötsligt kolliderar i nuet, hotar det att förstöra livet för människorna i deras omgivning. De tvingas inse att det aldrig går att bli kvitt sitt förflutna. Och att de kanske inte heller vill det.Medelbetyg: 3,33 (3 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Stanna hos mig :


hencka 2013-08-30 10:56
Cobens senaste böcker har varit bättre än hans äldre alster; så även här. Det här är en mycket typisk Coben-thriller: Det är fullt ös på från början, rätt spännande, många överraskande vändningar, en del festliga persongestaltningar och bra dialoger. Ibland är det jobbigt att hänga med i Cobens skruvade intriger, men här gick det bra, även om det kändes snårigt i början. Det här är helt enkelt ett gott hantverk som alla Cobenfans borde gilla.
Betyg 4

Uffeman 2013-11-12 09:26
Jag har länge varit ganska förtjust i Harlan Cobens fristående spänningsböcker. Det här är emellertid inte en av de bättre, även om den håller en bra nivå. Första tredjedelen av boken är mycket bra och här bygger författaren upp stämningen och mystiken på ett bra sätt. Men ju längre fram vi kommer i boken desto mer tappar vi i både spänning och mystik. För egen del listade jag ut vem mördaren var innan vi kommit till sista tredjedelen av boken och det gjorde det lite småtrist. Harlans vanliga, lite grabbiga, stil känns igen. Den är lite störande, men jag tycker ändå att det kommer i andra hand. Först och främst är han bra på att skapa spänning. Sammanfattningsvis tycker jag att det här är en lite slarvigt genomförd bok som borde kunnat bli lite bättre. Men, för de som gillar den här typen av böcker är den förstås ett måste.
Betyg 3

chrille112 2015-07-24 14:34
Kanske lite väl osannolik intrig. Språket känns ibland lite väl enkelt. Som tidsfördriv ändå helt ok.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Stanna hos mig


  Köp boken som film på cdon: