bokrecensioner boktips

Inte ett farväl

Originaltitel: The Wrong Side of Goodbye
Författare: Michael Connelly
Genre: Deckare
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789113077765


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Harry Bosch har lämnat poliskåren och arbetar återigen som privatdetektiv. Det hindrar honom inte från att hjälpa sina gamla kollegor i jakten på en cynisk våldtäktsman. Flera kvinnor har attackerats och förövaren tycks inte sluta. Han måste stoppas innan han dödar ett av sina offer.

Samtidigt blir Harry kontaktad av en rik och omtalad affärsman. Han vill ha hjälp att hitta en kvinna som försvunnit, hans livs kärlek. De hade ett förhållande och väntade barn när hon en dag bara var borta. Vart tog hon vägen? Vad hände med barnet?

Harry försöker desperat lösa bägge fallen trots faran för sitt eget liv.
Medelbetyg: 3,33 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Inte ett farväl :
2018-04-17 18:30
En ny deckare med både Bosch och Haller på arenan. Bosch letar efter en arvinge till en miljardär och hjälper till att spåra upp en våldtäktsman. Berättelsen har hyfsat flyt även om det inte känns lika spännande som tidigare. Connelly kommer inte med några större överraskningar här. Same ole story i ny förpackning kan man säga.
Betyg 3
2018-11-30 15:55
Det tuffar på ungefär som vanligt. Gillar du att följa Harry så är boken förstås en självklarhet. Har du inte läst en Bosch-deckare tidigare så ska du börja från början. Det går att läsa denna fristående, men du tappar rätt mycket i förståelse för karaktären.
Betyg 3
2019-08-04 10:42
En av de bättre Bosch-deckarna i mitt tycke.
Betyg 4
Liknande böcker:
Under radarn
 L. Child
Du måste dö
 P. James
Koka björn
 M. Niemi
Morden i Vaxholm
 M. Franzén
En tavla för mycket
 M. Sylvan
Blodsådd
 K. Janouch
Den vidrige
 A. Wahl
Vinterland
 K. Faber