bokrecensioner boktips

Club Karaoke

Författare: Björn Hellberg
Genre: Roman
ISBN: 9189618653


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

club Karaoke är namnet på Lovikens hetaste inneställe. Ägaren Stig Halme njuter av besöksflödet och de stigande inkomsterna. Men framgångens glädje grumlas av skrämmande hot.

I senvinterns kyla skruvas spänningen åt för att kulminera en snöig marskväll då den unga kriminalinspektören Mona Ceder blir mer personligt inblandad i en mordgåta än någonsin tidigare.

Club Karaoke handlar om girighet och hämndlystnad, men framförallt om tärande svartsjuka som får avgörande konsekvenser på mer än ett sätt.
Med Club Kraoke presenterar Björn Hellberg den andra fristående delen i serien om poliskollektivet i den fiktiva storstaden Loviken, belägen någonstans på den svenska östkusten

Medelbetyg: 2,86 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Club Karaoke :
2006-04-13 13:11
Detta är andra boken i serien om Carina Keller, Mona Ceder m.fl. Mycket bättre än den första som var lite seg. Inte för att det händer så mycket i den här boken heller men den är vardagligt mysig på något sätt.

Boken börjar i dåtid och sedan förflyttas man framåt och får vara med om svartsjuka, hämnd, förföljelse och mord.

Det blir en stark trea.
Betyg 3
2006-09-17 10:31
Trots att det inte händer så mycket är boken svår att lägga ifrån sig. De olika personerna knyts in i handlingen på realistiskt och trovärdigt sätt. Välskriven och läsvärd.
Betyg 4
2007-07-06 21:41
Club Karaoke är andra boken i Björn Hellbergs serie om Loviken och dess kriminalare. I huvudrollerna figurerar som vanligt Carina Keller och Stig-Allan Jönsson. Även kriminaltekniker Mona Ceder får en stor roll i berättelsen.

Club Karaoke är Lovikens hetaste inneställe och dess ägare, Stig Halme, njuter av inkomsterna som inbringas genom det stora besöksflödet. Halmes glädje åt sina egna och klubbens framgångar grumlas dock av skrämmande hot. Spänningen skruvas åt alltmer för att tillslut kulminera en snöig kväll i mars då Mona Ceder blir personligt inblandad i fallet.

Jag tycker inte riktigt att Björn Hellberg kommer upp i sin normalt höga standard med Club Karaoke. Historien känns bitvis en aning tunn, men som helhet anser jag ändå att den är fullt godkänd. Jag tycker att Club Karaoke saknar lite av den glöd och spännande intrig som Paria innehöll. Jag ångrar inte att jag läst Club Karaoke, för även om det inte var en av de bättre böcker jag läst så är den ändå spännande och läsvärd.
Betyg 2
2008-07-05 11:27
den första boken av hellberg, bra men ingen överglänsare, den är lågmåld men välskriven, ingen av de deckare som lämnar djupa avtryck, men hellberg skall få fler chanser.
Betyg 3
2008-11-12 23:18
Egentligen en ganska trist bok som det inte händer så mycket i.
Trots det så är det en ganska skön lunk.
Läsvärd i alla fall.

Betyg 3
2009-10-30 14:58
Boken känns väldigt tunn. Hellberg är en mästare på att skapa intressanta rollfigurer och beskriva miljöer, men då ska man inte kalla boken för deckare. För händer inget, sedan inget och sedan allt. Nä, jag blev besviken, Paria var bättre!
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Club Karaoke
Liknande böcker:
De sju som såg
 D. Rudberg
Övre port, nedre port
 G. Gulliksen
Mjölkat
 S. Samuelsson
Anna
 O. Blegel
Livet vinkar (som en K..
 K. Danielsson
Syskonfejden
 M. Herngren
Skäret
 C. Naumann