bokrecensioner boktips

funny fanny

Författare: björn hellberg
Genre: Deckare
ISBN: 9170294690


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Funny Fanny är namnet på en TV-show med hisnande tittarsiffror. Programmet leds av Fanny Cordell, ung, viljestark och skicklig, populär i de flesta läger - dock inte riktigt alla. En ohygglig fara lurar på henne i mörkret utanför rutanÖ Denna den trettonde Sten Wall-deckaren utspelas huvudsakligen i Göteborg och Sydstranden i den fiktiva Staden.
Handlingen cirklar bl a kring rampljus, idoldyrkan, avund, hat och hot. Och i bakgrunden figurerar ett gammalt flickmord som på sin tid piskade upp enorma känslostormar.
Medelbetyg: 4 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av funny fanny :
2004-08-16 10:59
jag tycker för det första att baksidan inte sa mej alls mycket. anledningen till att jag läste boken var att jag hade lånat den av min pojkväns kompis. men sedan började jag läsa och gillade verkligen björns språk. han skriver så extremt bra! kunde nästan känna doften av regn när jag läste om hur det regnade.

själv aboken gillar jag dock inte så mycket. jag fastnade aldrig för den, och längtade inte direkt efter att ta upp den och läsa.

den får en två, men det bara för att språket var så bra. annars hade jag gett den en etta.
Betyg 2
2005-05-05 14:41
Det här är den 13:e (och sista?) delen i Björn Hellbergs serie om kriminalaren Sten Wall och hans kolleger i Staden. Den skiljer sig lite från de andra tolv böckerna såtillvida att det dröjer väldigt länge i handlingen innan kriminalarna kommer in i bilden. Förut har de haft huvudrollerna men här är det Fanny som står i centrum genom hela boken.

På sätt och vis saknar jag den gemytliga stämningen poliserna emellan som har varit i de andra böckerna men den här boken var trots allt den bästa av de 13 enligt min åsikt.

Den är en riktig bladvändare med många olika möjliga gärningsmän. Dessutom är den lättläst och välskriven.

Den får en 5:a. Ganska svag men den är mycket bättre än en stark 4:a!
Betyg 5
2008-02-09 17:21
Funny Fanny är den första boken jag läste med Björn Hellberg och den inspirerade mig så mycket att jag nu är inne på min femte med denna fenomenala författare. Hans språk är så korrekt, vare sig det är ungdomar eller äldre som det för stunden handlar om. Björn Hellberg och hans Funny Fanny är en riktig pärla!
Betyg 5
2017-09-06 19:06
Den här deckaren tyckte jag var riktigt bra. Spännande, underhållande och lättlyssnad. Den tappar något på slutet, men jag tycker om det lite mer lättsamma något nostalgiska sättet Björn Hellberg skriver på. Dessutom i en jättebra uppläsning av Torsten Wahlund, gör detta till en riktigt bra och spännande läsupplevelse!
Mitt slutbetyg blir, en stark 4:a! Kan varmt rekommenderas!
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till funny fanny
Liknande böcker:
Arnes julhelvete
 C. Olséni
Den som offrar sig
 S. Ventus
En otrogen man
 P. Hammesfahr
Hermelinleken
 A. Richter
Häxans död
 C. Barling
Stilla vatten
 N. McCrery
En fråga om skuld
 F. Fyfield