bokrecensioner boktips

Pärlor från månen

Författare: Nora Roberts
Genre: Roman
ISBN: 9100580813

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Den stilige och begåvade Shawn Gallagher är en dagdrömmare som helst tillbringar sin tid ensam och komponerar musik när han inte arbetar tillsammans med sina syskon Aidan och Darcy på familjens pub. Han är omedveten om världen som pågår utanför hans fönster och påstår sig vara fullkomligt nöjd med sin tillvaro. Brenna O´Toole och Shawn har växt upp tillsammans i byn Ardomore på den irländska sydkusten. Som vuxna har de blivit varandras motsatser; Brenna är jordnära, praktisk och hantverkare till yrket. Shawn gör henne vansinnig genom att inte vilja satsa fullt ut på sin musik utan istället nöja sig med sitt ensliga liv i huset på kullen.
Ändå är hon hemligt förälskad i honom.
Hon beslutar sig för att ta saken i egna händer och konfronterar den chockade Shwan med sina känslor. Han har aldrig tänkt på Brenna annat än som en kär vän och han behöver tid för att smälta det han just fått höra. Sårad drar sig Brenna tillbaka. Samtidigt bestämmer sig Brennas yngre syster Mary Kate för att Shawn ska bli hennes...

Medelbetyg: 4,33 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Pärlor från månen :
2005-11-06 11:03
Hej!
Detta är en trilogi om syskonen Gallagher. Detta är den andra delen och den första heter "Solens diamanter". Romantik och kärlek. Det är bara så mysigt att få drömma sig bort lite. Nora Roberts skriver gärna om Irland, musiken och myterna.
Betyg 4
2006-05-16 14:14
Bra och enkel bok att läsa. Sättet Roberts skriver om miljön, får en att vilja besöka Irland. Jag rekomenderar den till de som vill drömma sig bort lite, i en bra historia.
Betyg 3
2007-03-04 10:47
Lite fantasy inspererat tror jag mig bestämmt uppfattar.
Betyg 5
Liknande böcker:
Det är vi som är klima..
 J. Safran Foer
Mina första fiskar
 E. Jansson
Lugnet
 T. Bannerhed
Binas historia
 M. Lunde
Fäder och söner
 I. Turgenjev
Kirke
 M. Miller
Spärrad gräns
 G. Gränström
Insekt
 C. Castillon
Sångfågeln från Milano
 A. Kullenberg
Örådet
 J. Sverker