bokrecensioner boktips

Omgiven av snåla jävlar

Författare: Dag Öhrlund
Genre: Roman
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789180187084


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Omgiven av snåla jävlar :
2023-10-02 18:58
En bok med korta exempel på människors ofta obefogade och meningslösa snålhet. Alla har vi väl stött på dessa personer som fixerar sig vid att spara kostnader, ju mindre desto viktigare om man ska tro på alla galna exempel i boken. Värst är de som låter sin snålhet gå ut över andra, aldrig bjuder igen eller smiter undan sin del av notan genom att ständigt "glömma" plånboken. Eller som han som sparade halvdruckna groggar på efterfesten och bjöd på dem nästa lördag. En annan stjärna är mannen som stod vid toadörren och delade ut toalettpapper åt nödiga gäster, max två ark per person. Eller den som snodde varmvatten på jobbet och tog hem i termosar för att spara el. För att inte tala om han som tog med rakapparaten till jobbet för ladda den där!
Ja ni förstår nivån... Min favorit är kvinnan som plockade frukt i påsen på snabbköpet och när hon skulle väga den kramade hon ut all luft ur påsen med motiveringen att hon "minsann inte skulle betala för luften"!

Ganska kul på sitt sätt men kanske inget man ska sträckläsa. Författaren har dels skrivit om egna erfarenheter av snåla jävlar men också efterlyst exempel på Facebook. Vilket gör mig lite misstänksam vad gäller sanningshalten då den som bekant inte är överdrivet hög på nätet...
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Omgiven av snåla jävlar
Liknande böcker:
Två systrar
 J. Bengtsson
På egna ben
 S. OFlanagan
Eldsjäl
 A. Åhman
Ett litet bo
 I. Edelfeldt
Bombay Take away - Ind..
 M. Mendel Westberg
Eldens tid och isens d..
 E. Eriksson
Stormberget
 L. Marklund