bokrecensioner boktips

Svart ros

Författare: Nora Roberts
Genre: Roman
ISBN: 9100122807


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Andra delen i romantisk trilogi.

Det har alltid bott någon från släkten Harper på lantgodset som nu ägs av Rosalind. Och lika länge som någon kan komma ihåg har ett andeväsen rört sig i dess salar?

Rosalind "Roz" Harper är en självständig kvinna med privat förmögenhet som tror att kärleken är något hon lämnat bakom sig. Vid 47-års ålder är hon änka med tre vuxna söner. På det stora lantgodset har hon byggt upp en framgångsrik handelsträdgård.

Men handelsträdgården är mer än en lyckad framgångssaga, den är också en symbol för oberoende och förhoppningar som hon delar med två andra kvinnor som jobbar på godset ? sina två tvillingsjälar; nygifta Stella och nyblivna mamman Hayley.

För att få klarhet i sin släkts förflutna och det andeväsen som fortsätter att störa alla nattetid så kontaktar Roz en släktforskare. Samtidigt som gåtan avslöjas kring släkten Harper överraskas Roz av något hon helt tagit avstånd från i livet. Hon kommer åter igen drabbas av kärleken och nu kommer hon inte att tillåta något att stoppa henne. Uppslukad av stormande känslor är hon helt säker på att hon vill få en andra chans igen.

Nästa del efter BLÅ DAHLIA i trilogin om tre kvinnor som möts vid ett vägskäl i livet - fylld av magi och romantik.
Medelbetyg: 2,86 (7 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Svart ros :
2010-01-11 11:55
Trevlig mysig bok som trots att den är så förutsägbar får man en härlig romantisk känsla av den.
Betyg 3
2010-11-05 23:18
En riktigt bra bok! men jag stör mig på slutet.... slutet är jätte gulligt ända till de två sista raderna som förstör stämningen och tvingar en att läsa nästa -.- jag hade tänkt gjort det från början, men ändå xD
värd att läsa iaf <3
Betyg 5
2011-01-26 15:22
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. vissa delar av boken är riktigt bra skrivna och ganska spännande men på något sätt känns dialogerna krystade. Första halvan av boken gick väldigt trögt för min del, andra halvan av boken blev lite bättre. Jag tror jag gillade Svart Ros bättre än Blå Dahlia för att jag inte hade så stora förväntningar. Den är förutsägbar och icke-orginell men underhållande.
2.5/5
Betyg 2
2012-08-19 09:51
Den sämsta boken i serien. Ofta går den på tomgång och känns tjatig. Ogillar karaktären Roz som känns självupptagen och märkvärdig. Relationen med släktforskaren Mitch övertygar inte heller.
Betyg 2
2015-05-10 00:06
Nora Roberts romantiska romaner har inte alltid så starkt fotfäste i verkligheten men den här gången går det överstyr.

Huvudpersonen Rosalind Harper och hennes närmaste är überförståndiga supermänniskor helt utan folkliga svagheter. Dialogen mellan alla är knivskarp och personkemin ligger på max mest hela tiden. Det finns en smörig charm som genomsyrar allt och det blir till slut outhärdligt.

Jo, det finns ett spöke också.
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Svart ros
Liknande böcker:
Blå
 M. Lunde
Flickvänskontraktet
 A. Keiler
Jag är Gud
 M. Karim
Gökungen
 L. Marklund
De sju vindarnas hus
 A. Estberg
En mor
 M. Gorkij
Brevvännerna
 E. Åhman Owetz
Isrosor och spisrosor
 G. Ninnisdotter