bokrecensioner boktips

En man med litet ansikte

Författare: Helene Tursten
Genre: Roman
ISBN: 9789185625420


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

De två poliserna utanför gatuköket tror knappt sina ögon. Rakt mot dem kommer den nyss efterlysta BMW:n i rasande fart. De tar upp jakten och blir vittne till hur bilen mejar ner en fotgängare. Polisen sätter in alla resurser och får upp ett spår som leder till en mörk gammal jordkällare och ett makabert fynd.
Jakten på en ung flickas mördare för kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor in i en värld av iskallt människoförakt. Man handlar med kroppar, och ett liv saknar helt värde.
Verksamheten bedrivs där polisen minst anar det och har förgreningar i hela Europa.
Hemma försöker Irene få vardagslivet att fungera. Tvillingdöttrarna Jenny och Katarina är redo att ta steget ut i vuxenvärlden. Irenes mamma har vacklande hälsa och är ständigt ett dåligt samvete. Att Irenes man Krister är deltidssjukskriven från sitt kökschefsjobb blir nästan en lättnad för henne men vad händer när inte han orkar dra hela lasset längre?
Samtidigt ägnar Irene dagarna åt att bekämpa grov internationell kriminalitet och nu verkar det som om en av traffickingvärldens mest hänsynslösa hallickar befinner sig i Göteborg.

Medelbetyg: 2,8 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En man med litet ansikte :
2009-03-16 07:44
Ännu en bok om trafficking. Må vara att ämnet ska belysas men det börjar bli lite tjatigt med bok efter bok med i princip samma handling.

Dessutom var just den här boken tråkig, seg och långdragen.
Betyg 2
2009-09-01 20:38
En deckar på ett ämne, som inte får glömmas - trafficking. Boken är så där lagom spännande. Lätt läst och lätt glömt. Jag lyssnade på den som ljudbok och fördrev många långa promenader med bokläsande.
Betyg 3
2010-08-23 14:51
lätt läst, lätt glömd skrev någon tidigare, så rätt! det var ett par år sedan jag läste den och minns precis ingenting av den.. betyg av det, 2
Betyg 2
2010-12-15 08:45
En ung flicka hittas mördad men vem är hon? Vem har mördat henne? Är det hallicken som mördat flickan eller är mördaren en annan?
Trafficking är ett ständigt aktuellt ämne som även Helene Tursten tar upp här i form av en utredning av en mördad okänd flicka.
Bra och spännande bok.
Betyg 4
2019-08-09 13:07
Bok nummer sju i serien om kriminalinspektör Irene Huss vid våldsroteln i Göteborg.
Temat är trafficking.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till En man med litet ansikte
Liknande böcker:
Bedårarna
 S. Eklund
Mitt liv som man
 P. Roth
Jävla karlar
 A. Walden
Färden till västern
 W. Cheng'en
Rakbladstårar
 S. Cosby
Silverviken
 J. Moyes
Studie i mänskligt bet..
 L. Anderssom