bokrecensioner boktips

Tre deckare

Författare: Camilla Läckberg & Björn Hellberg Anna Jansson
Genre: Novellsamling
Ämnesord: mord, spänning, deckare
ISBN: 9789185823956


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Camilla Läckberg: Drömmen om Elisabeth
Malin var gift med änkemannen och tillika läkaren Lars. Hon hade länge tvekat innan hon hade föreslagit att köpa båt, då hon kände till den tragiska historien om makens tidigare hustru Elisabeth som drunknat i hårt väder. Nu i segelbåten med tilltagande väder vänder Malin tankarna till Elisabeth och makens mörka historia.

Björn Hellberg: Dubbelspelet
I ett litet tennissamhälle som Båstad är det svårt att bevara hemligheter. Trots detta så trodde Eva att hon skulle kunna behålla sin utomäktenskapliga kärleksrelation i det fördolda. Det skulle inte dröja länge innan hennes make insåg att hustruns tennisintresse inte enbart var av sportslig natur.

Anna Jansson: Onda avsikter
Efter en tung och plågsam vår bestämde sig Camilla för att lämna allt och bege sig till Teneriffa för några lugna veckor i ensamhet. Ensamheten som hon kände efter Henriks bortgång skulle dock snart få ge vika för ett överraskande möte. Den person som 25 år tidigare hade betytt allt och som fortfarande fick Camilla att drömma mardrömmar skulle nu återigen kliva in i hennes liv

Utdrag ur boken:
en apelsin
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Tre deckare :
2016-05-04 15:10
1. Drömmen om Elisabeth
Malin anar oråd då hennes man Lars är borta ibland utan att han vill redovisa vart han varit. Hon drömmer om att Lars orsakat sin förra frus död. Maja har ständiga tankar på detta och känner stor oro och ängslan. Hon börjar tro att Lars vill döda henne.
Det är en händelserik novell med en del spänning i. Slutet är oväntat.

2. Dubbelspelet.
Sivert upptäcker att hans fru Eva har något för sig. Att hon är otrogen blir han snart klar över. Det gör att han känner att han vill ge igen, men hur? Det är en historia med ett rafflande slut. En bra novell.

3. Onda avsikter.
Camilla upptäcker att hennes före detta bästis, Maja, i skolan sitter på planet till Teneriffa tillsammans med Liselott som som blev Majas bästis sen. Camilla känner fortfarande hur sveket svider i henne. Ändå följer hon med när de ska åka ut till ön Lagomera. Det visar sig bli en mardröm då en oönskad figur plötsligt dyker upp med en pistol. En spännnande historia som även tar upp hur lätt det är att känna sig sviken.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Tre deckare
Liknande böcker:
Ödets svärd
 A. Sapkowski
Det är från polisen
 J. Broberg
Man kan inte hindra et..
 C. Castillon
Skräck
 .
Än skyddar natten
 A. Lihammer
Irakisk Kristus
 H. Blasim