bokrecensioner boktips

Värddjuret

Författare: Marie Hermanson
Genre: Roman
ISBN: 9100572578


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Ensam i livet efter ett flerårigt förhållande med en gift man ger hon sig iväg till Borneo. Resan ger henne respit från vardagen och en sällsynt möjlighet till återblick på sin barndom, sitt liv.
Men när hon återvänder till Sverige förändras allt. Hon känner plötsligt en svag muskelryckning i låret, den varar bara någon sekund men liknar inget hon dittills varit med om. Känslan är fullkomligt ny och främmande.
Efter mötet med en excentrisk läkare, specialist på tropiska sjukdomar, får hon veta sanningen. Hon har blivit värddjur för en annan varelse¿

Medelbetyg: 3,5 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Värddjuret :
2004-06-08 14:08
Det här är en liten bisarr bok som fångade mitt intresse. Den är lättläst och handlingen är smått roande trots att den är lite makaber. Den kan varmt rekommenderas - dock ej om man inte gillar småkryp!!!
Betyg 4
2004-08-24 22:40
En otroligt bra bok. Marie Hermanson lyckas verkligen fänglsa mig, ville aldrig sluta läsa.
Betyg 5
2005-07-21 12:05
En annorlunda bok om en kvinna som reser till Borneo. Resan innebär att hennes liv förändras. Jag tycker att boken är lite obehaglig att läsa. Den gjorde mig dyster.
Betyg 3
2014-02-04 17:14
Gillade skarpt början som fångade mig och man ville inte sluta läsa. Fortsatte helt okej, men tyvärr kan jag tycka att de sista kapitlen saboterade boken, den var ju så lovande innan.
Betyg 3
2018-10-19 17:18
Baksidestexten gjorde mig nyfiken på den här boken. Jag har ett delat förhållande till Marie Hermanssons böcker. Vissa har varit riktigt bra, medan andra har lämnat mig totalt oberörd. Tyvärr hör den här som är en av Hermanssons tidigaste böcker till det senare alternativet. Språket är ganska bra och intrigen i sig är okej. Men för mycket pratande och alldeles för lite handling. Sen tyckte jag inte heller om huvudkaraktären.
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Värddjuret
Liknande böcker:
Bedårarna
 S. Eklund
Mitt liv som man
 P. Roth
Jävla karlar
 A. Walden
Färden till västern
 W. Cheng'en
Rakbladstårar
 S. Cosby
Silverviken
 J. Moyes
Studie i mänskligt bet..
 L. Anderssom