bokrecensioner boktips

Viskar ditt namn

Författare: Kristin Hannah
Genre: Roman
ISBN: 9100574694


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det är Halloween-morgon i den idylliska staden i nordvästra USA där familjen Campbell bor – Liam, hans hustru Mikaela och deras två barn. Liam är på väg till sin läkarpraktik och Mikaela ska ta en ridtur. Sonen Bret har gått upp tidigt för att överraska sin mamma och får till sin fasa se hur hon störtar av hästryggen och blir liggande orörlig på marken.
Läkarna ger inte mycket hopp. Mikaela befinner sig i djup koma. Trots det sitter Liam dag efter dag vid hennes sjukbädd, håller hennes hand och talar oavbrutet om barnen och om sin kärlek till henne, allt för att återkalla henne till livet. Men inte förrän han nämner en annan mans namn reagerar hon…
Medelbetyg: 3,4 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Viskar ditt namn :
2004-03-24 12:46
Författare: Kristin Hannah
Genre: Roman


Boken handlar om Mikaela och hennes familj.
Dom bor i nordvästra USA och familjen består av Liam, Mikaela och deras två barn, Bret och Jacey.
Liam är på väg till sin läkarpraktik och Mikaela ska ta en ridtur. Men hon ramlar av hästen och blir liggande på marken. Mikaela befinner sig i djup koma och läkarna vet inte om hon kommer att klara sig. Trots det sitter Liam dag efter dag vid hennes sjuksäng, håller hennes hand och talar oavbrutet om barnen och om sin kärlek till henne, allt för att återkalla henne till livet. Men inte förrän han nämner en annan mans namn reagerar hon.
***********************
Tycker den är otrloigt bra och att Kristin Hannah är en otroligt bra författare.
Betyg 5
2004-12-20 09:59
Den här boken var inte alls som jag väntat mig. Jag har inte så mycket att säga om den egentligen. Men jag, som egentligen älskar nästan alla böcker, var tvungen att hoppa över sidor för att komma till en mer intresssantare del i den. Stundtals var den helt okej men ofta blev den alldeles för seg. Det är för lite prat i boken jämnfört med alla beskrivningar av miljöer och fakta om personerna. Jag tycker att det är roligare att läsa vad personen gör och säger och därifrån bilda mig en egen uppfattning om hur den är, inte få allt serverat.
Betyg 2
2005-03-05 17:04
En helt underbar bok som innehåller allt man kan önska av en bok, och som fänglsar mig som läsare. Den är bred och spänner över många känsloregister.

Mycket läsvärd bok!!
Betyg 5
2005-06-17 08:51
Helt OK roman med ett antal klyschor som man dock kan bortse ifrån pga att storyn ändå är ganska spännande om än rätt förutsägbar. Det händer lite för lite i berättelsen för att man riktigt ska få grepp om den men om man inte har något annat att göra kan man väl lika gärna läsa den här boken... Min trea är ganska svag kan tilläggas.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Viskar ditt namn
Liknande böcker:
Två människors rike
 A. Wahlgren
Ormens år
 U. Ewerman
Läget under kontroll
 G. C-O Claesson
Små bitar av lycka
 A. Østby
Äkta kärlekar
 T. Jenkins Reid
Smartare smalare snygg..
 G. Furumark
Bye bye äppelpaj
 A. Eklund Lykull
Åh William
 E. Strout