bokrecensioner boktips

Fällan

Författare: Unni Drougge
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, humor, spänning, sex, svart humor
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789187135064


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

När Sveriges populäraste modebloggerska får ansiktet totalförstört efter en misslyckad skönhetsbehandling blir det stora rubriker. Men det är bara början. När den unga kvinnans nyfödda bebis kort därefter kidnappas och föreståndaren för kliniken hittas mördad bryter helvetet ut på allvar.

Berit Hård dras snart in i en härva som så småningom leder henne till den thailändska arkipelagen. Här måste hon ta sig ut till en bevakad skönhetsö dit kvinnor från hela världen åker för att göra om sig. Samtidigt försöker Berits nyfunne kärlek varna henne för den storväxte gangstern Ted ? Berits ende vän. Vem ska hon tro på? I skönhetsdjungeln är det lätt att gå vilse, och Berit börjar misstänka att hon själv trampat i en riktig fälla ?

Fällan är den tredje och fristående boken om den omåttligt populära skandaljournalisten Berit Hård, den dekadenta och överviktiga hjältinnan från Bluffen och Förkunnaren.
Medelbetyg: 4,5 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Fällan :
2016-12-18 22:10
Jag älskar Unni Drougges svarta bisarra humor, och herregud som jag älskar antihjältinnan Berit Hård! Den här boken var lika skruvad, och minst lika underhållande och bra som de två föregående. Jag läste ut den på några timmar. Det gick helt enkelt inte att sluta läsa! Nu när den är slut känns det dock riktigt tomt och tråkigt. Sista boken.. Snälla Unni skriv mer om Berit. Snälla! En underbar bok, jag varmt rekommenderar till alla som vill skratta!
Betyg 5
2019-12-14 07:18
Unni drouge är en av mina favorit författare, och serien om Berit Hård är fantastisk bra. Det enda negativa med boken är att det inte fortsätter utan är den avslutande delen.
Unni har använt sig av kända namn och gjort en parodi av flera svenska kändisar. Boken är skruvad, rolig samtidigt som den är spännande.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Fällan
Liknande böcker:
En bondes död
 N. Naseh
Islossning
 A. Dahl
Mörk flod
 D. Meyer
Parasiten
 S. Sarenbrant
Dödsmärkt
 P. James
Pistolen
 b. rai
Det trettonde fallet
 Å. Edwardson
Ökenstjärna
 M. Connelly