bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Andra andningen
Bakom din rygg
I stället för dig
Mytomanen
Rum 112
Syndabocken
Tiggaren
Vecka 36
Vila i frid
Visning pågår
Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Dolda talanger
 M. Carnehult
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
1794
 N. Natt och Dag
Äventyr på kryssningsb..
 A. Örtengren
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
Tokyo blues
 P. Hintze

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerAvdelning 73

 
Författare: Sofie Sarenbrant
Genre: Roman
Utgivningsår: 2015
ISBN: 9789187783210
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Kriminalinspektör Emma Sköld vaknar på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida.
Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa?
Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.

Avdelning 73 är en ny och krypande kuslig deckare av Sofie Sarenbrant. Det är den fjärde fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld.


Medelbetyg: 3 (5 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Avdelning 73 :


Anfield 2015-09-17 10:29
Bra hela serien är läsvärd.
Betyg 4

koala_75 2016-03-21 18:10
Bra deckare skall hålla uppe ens intresse och vara en bladvändare. Det är denna.
Betyg 3

Phenomena 2016-08-13 23:42
Kriminalinspektör Emma Skölds dotter är endast fyra veckor gammal då Emma råkar ut för en ridolycka. Efter att ha legat i koma i fem månader vaknar hon upp på avdelning 73.
Emma minns inte riktigt detaljerna. Men något stämmer inte. Var det verkligen en olycka?

Detta är bok nummer fyra i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Den håller samma klass som Sarenbrants tidigare böcker. Lättläst med korta kapitel och ett högt tempo. Spännande.
Betyg 3

BlommigaBarbro 2016-12-26 13:22
Medioker!
Betyg 2

RobertWarholm 2020-06-06 23:35
Författaren Sofie Sarenbrant var en ny bekantskap för mig. Avdelning 73 är den fjärde fristående boken om kriminalinspektör Anna Ström. I den här boken vaknar hon på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida. Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa? Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.

En sak som är bra med boken är att det är synnerligen korta kapitel. Det gör att det blir lättare att hoppa mellan olika perspektiv. Dessutom kan jag, när jag blir pömsig på kvällen säga till mig själv: Bara ett kapitel till! Snälla!

Trots detta är jag inte 100-procentigt nöjd med boken. Ibland känns texten lite platt och banal och det gäller även personerna. Motivet till de saker som händer känns också lite krystade. När trådarna ska bindas ihop i slutkapitlet, känner jag att det gick lite för snabbt.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Avdelning 73


  Köp boken som film på cdon: