bokrecensioner boktips

Kleopatras kam

Författare: Maria Ernestam
Genre: Roman
ISBN: 9137131036

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Visserligen har Kleopatras kam som affärsidé att lösa människors problem, men aldrig hade vännerna Anna, Mari och Fredrik väntat sig ett sådant uppdrag. Fram till denna underliga förfrågan har deras verksamhet bestått i att hjälpa människor med allt från skattedeklarationer till middagsbufféer och barnuppfostran. Nu ställs allting på sin spets och snart upptäcker de att de egentligen inte vet någonting om varandra eller hur långt de är beredda att gå ...

Medelbetyg: 3,38 (8 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Kleopatras kam :
2007-09-25 07:52
Detta är Maria Ernestams tredje bok. De andra två var riktigt bra men den här boken är onödigt rörig. Jag tappade bort mig i förvecklingarna och kände inte någon medkänsla alls med någon av huvudpersonerna.

En svag trea blir det.
Betyg 3
2007-10-12 00:12
hennes två första böcker - Caipirinha med Döden och Busters Öron - vara solklara 5 or. Kleopatras kam är i samma stil, kombinerar humor med filosofiska tankar, skratt med sorg. Måste läsas och gör att jag der fram emot nästa.
Betyg 4
2007-12-03 10:31
Jag tycker denna bok var riktigt bra med ett språk som flyter. Flera oväntade vändningar och endel obehaliga barndomsporträtt gör att jag måste ge denna bok toppbetyg.

Dags att läsa Maria Ernestams tidigare böcker.
Betyg 5
2007-12-26 11:49
Har allt som jag tyckt om bland Ernestams tidigare böcker: humor, bra personporträtt oväntade vändningar och filosofi. Samt ett bra och flytande språk
Betyg 4
2008-02-21 14:24
Rörig och ointressant bok. Mycket besviken efter att nyss ha läst underbart bra Busters öron av samma författare. Det positiva med boken är de intresseanta personsskildringarna som dock är alltför förvirrande.
Betyg 2
2008-04-16 20:57
Ganska schysst!
Det får bli medelbetyg.
Betyg 3
2011-05-17 19:30
Jag är lite kluven till den här boken. Den siktar högt men når egentligen ingenstans. Ändå är delar av den rätt bra. Men det blir för många konstiga vändningar som känns obegripliga för att det ska vara riktigt bra. Några saker känns onödiga.
Betyg 2
Vill du lära dig att läsa snabbare? Klicka här

Köp boken på amazon.se klicka här (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Kleopatras kam
Liknande böcker:
Hämnden är ljuv AB
 J. Jonasson
Snöstorm
 A. Erba
Regnbågsrummet
 M. Leroy
Bungalow
 Å. Edwardson
Lyckligare utan dig
 M. Wester
Salamanderkriget
 K. Čapek
Oraklet
 M. Atwood
Om snö och guld
 I. Edelfeldt