bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Alltid hos dig
Brutna ben och brustna..
Busters öron
Caipirinha med döden
Drama Queens
Innanför murarna
På andra sidan solen
Liknande böcker:
Menfreyas klocka
 V. Holt
Svekens tid
 L. Selander
Hyllade filmer baserad..
 W. Groom
Giftsallad
 J. Wolkers
Rosieeffekten
 G. Simsion
Varför ljuger Sandra?
 M. Wester
Madame Liangs tre döttrar
 P. Buck
Ofelia från Dalarö
 M. Eriksson
En egen strand
 A. Trosell
Flakmopedisten
 L. Berghagen

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerKleopatras kam

 
Författare: Maria Ernestam
Genre: Roman
ISBN: 9137131036
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Visserligen har Kleopatras kam som affärsidé att lösa människors problem, men aldrig hade vännerna Anna, Mari och Fredrik väntat sig ett sådant uppdrag. Fram till denna underliga förfrågan har deras verksamhet bestått i att hjälpa människor med allt från skattedeklarationer till middagsbufféer och barnuppfostran. Nu ställs allting på sin spets och snart upptäcker de att de egentligen inte vet någonting om varandra eller hur långt de är beredda att gå ...


Medelbetyg: 3,38 (8 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Kleopatras kam :


Rosa 2007-09-25 07:52
Detta är Maria Ernestams tredje bok. De andra två var riktigt bra men den här boken är onödigt rörig. Jag tappade bort mig i förvecklingarna och kände inte någon medkänsla alls med någon av huvudpersonerna.

En svag trea blir det.
Betyg 3

JANNIK 2007-10-12 00:12
hennes två första böcker - Caipirinha med Döden och Busters Öron - vara solklara 5 or. Kleopatras kam är i samma stil, kombinerar humor med filosofiska tankar, skratt med sorg. Måste läsas och gör att jag der fram emot nästa.
Betyg 4

pippilin 2007-12-03 10:31
Jag tycker denna bok var riktigt bra med ett språk som flyter. Flera oväntade vändningar och endel obehaliga barndomsporträtt gör att jag måste ge denna bok toppbetyg.

Dags att läsa Maria Ernestams tidigare böcker.
Betyg 5

tekoppen 2007-12-26 11:49
Har allt som jag tyckt om bland Ernestams tidigare böcker: humor, bra personporträtt oväntade vändningar och filosofi. Samt ett bra och flytande språk
Betyg 4

ingridc 2008-02-21 14:24
Rörig och ointressant bok. Mycket besviken efter att nyss ha läst underbart bra Busters öron av samma författare. Det positiva med boken är de intresseanta personsskildringarna som dock är alltför förvirrande.
Betyg 2

millennium 2008-04-16 20:57
Ganska schysst!
Det får bli medelbetyg.
Betyg 3

fcukyuo 2010-06-16 22:40
Jag är fullkomligt såld på Maria Ernestam, få författare kan skapa så levenade och realistiska karaktärer, och hennes historier är alltid så annorlunda mot vad jag tidigare läst. Att definiera och lägga hennes böcker i ett fack är nästintill omöjligt, är det romaner? Thrillers? Jag vet inte men hon gör det fantastiskt. Det som skiljer 'Kleopatras Kam' från hennes övriga alster är att boken har tre huvudpersoner, vilket gör att det blir nästan onödigt rörigt på slutet för att väva ihop deras historier, men hon lyckas och bara det är ett stort plus, få frågetecken hänger kvar i luften när jag slår igen boken efter intensiv läsning. Liksom allt Maria Ernestam skriver är döden närvarande, vilket leder till eftertanke, är det någonsin rätt att ta en annan människas liv? Och i så fall, på vilka grunder? Läs, njut och begrunda!
Betyg 4

Uffeman 2011-05-17 19:30
Jag är lite kluven till den här boken. Den siktar högt men når egentligen ingenstans. Ändå är delar av den rätt bra. Men det blir för många konstiga vändningar som känns obegripliga för att det ska vara riktigt bra. Några saker känns onödiga.
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Kleopatras kam


  Köp boken som film på cdon: