bokrecensioner boktips

En skopa kärlek

Författare: Sophie Kinsella
Genre: Roman
ISBN: 9789188261922

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Samantha Sweeting är nykläckt jurist på en stor advokatfirma i London. Hon arbetar dygnet runt, har inget socialt liv och satsar allt på bli firmans yngsta delägare någonsin. Men en dag begår hon ett misstag som hotar hela hennes karriär, och i stället för att stanna och försöka fixa till det flyr hon kontoret i panik och hoppar på närmaste tåg utan att se vart det går.
Hon kliver av vid en okänd station, går fram till första hus och ringer på dörren. Familjen som öppnar tror att hon söker jobb som hembiträde och helt plötsligt har Samantha ett nytt jobb. Problemet är att hon trots en Cambridgeexamen och ett IQ på 158 inte har en aning om hur man sätter på en ugn. Samantha gör allt för att hålla sin bakgrund hemlig, samtidigt som hon kommer familjen allt närmare in på livet. När hon även lär känna den trevliga trädgårdsmästaren kompliceras allt ytterligare...

Medelbetyg: 2 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En skopa kärlek :
2018-10-04 20:00
Platt, intetsägande. Läst och glömd.
Samantha, jurist på en advokatfirma i London, begår ett misstag och flyr. Av misstag hamnar hon som hushållerska hos en familj på den engelska landsorten. Hur ska det funka? Samantha som inte ens kan sätta på en ugn.
Betyg 2
Liknande böcker:
Binas historia
 M. Lunde
Fäder och söner
 I. Turgenjev
Kirke
 M. Miller
Spärrad gräns
 G. Gränström
Insekt
 C. Castillon
Sångfågeln från Milano
 A. Kullenberg
Örådet
 J. Sverker
Gorlans ruiner
 J. Flanagan
Fromhet och slaveri
 L. Enmark
Xavier
 M. Kandre