bokrecensioner boktips

En shopaholic får en syster

Författare: Sophie Kinsella
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9173513067

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En syster, en själsfrände, en snåljåp?
Becky Bloomwood är tillbaka! Mer köpgalen och lika hysteriskt underhållande som vanligt. Och hon har aldrig varit mer upphetsad än nu. Äntligen, hon har fått en syster! De kommer att ha så mycket gemensamt, de kan shoppa tillsammans, välja skor tillsammans, få manikyr tillsammans Becky Bloomwood, som gifte sig med Luke i En shopaholic säger ja, trodde att de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Men verkligheten är inte riktigt så kul och romantisk. Problemen började redan på bröllopsresan när Becky köpte vad hon tyckte var lite souvenirer. Luke missuppfattade allt och nu får Becky hålla sig till en strikt budget. Väl hemma i England börjar Luke jobba som vanligt. Becky själv har inget jobb och hon vet inte vad hon ska göra. Hennes kompis, Suze, har en ny bästa vän och Beckys föräldrar uppför sig konstigt. Det är som om de döljer något för henne. Det visar sig att Becky har en syster i sin egen ålder! När den första chocken har lagt sig blir Becky överförtjust. Äntligen får hon en ny vän, en hon kan hitta på en massa kul med, som att shoppa kläder och skor och smink och väskor och möbler och ja, allt möjligt med. Men hennes syster är inte alls intresserad av att shoppa, de är varandras raka motsatser. Becky försöker verkligen, men allt blir bara fel.
Medelbetyg: 3,5 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En shopaholic får en syster :
2009-08-15 18:10
Kinsellas böcker är en ren njutning. Kan inte annat än att rekommendera den!!
Betyg 5
2011-06-10 13:38
En shopaholic får en syter är en fristående fortsättning på de 5 förgående böcker om Becky Bloomwood s köpberoende som aldrig blir bättre.
Det är en löjlig och överdriven bok, men det gör den inte mindre rolig och roande för det. Vill man slappna av med en bok som inte kräver något av en är Sophie Kinsellas böcker perfekt för det tillfället.
Betyg 3
2012-03-27 20:45
Man blir ju lite smått irriterande på Becky Bloomwood! Men Sophie Kinsella är en bra författare och hennes böcker är en "page-turner". Passar alldeles utmärkt för en roande och lätt läsning!
Betyg 3
Liknande böcker:
Kirke
 M. Miller
Spärrad gräns
 G. Gränström
Insekt
 C. Castillon
Sångfågeln från Milano
 A. Kullenberg
Misstagens bok
 S. Bjerg
Amado Mio
 P. Pasolini
Fiskande kattens gata
 J. Földes
Ensam tant i Ryssland
 L. Linderborg