bokrecensioner boktips

En shopaholic i New York

Författare: Sophie Kinsella
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2008
ISBN: 9173511155


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Jag går efter principen att allt är ett fynd

Becky Bloomwood utvidgar sitt territorium! Hon och Luke och alla kreditkorten är på väg över Atlanten ... till en adress i New York som hennes fordringsägare inte känner till. Med Fifth Avenues alla möjligheter inom räckhåll köper hon hela staden. Men till vilket pris?

Författaren Sophie Kinsella utnyttjar på ett lysande sätt vårt dåliga samvete som konsumenter. Hon skildrar en hjältinna som reser sig varje gång hon trillar dit. Rebeccas fantasifulla knep för att betala tillbaka sina skulder är på samma gång avväpnande som desperata. Hennes "bekännelser" är världens bästa kick när allting (ekonomin) hänger på en tråd. Kommer Becky att kunna leva upp till sitt nya motto: "Köp bara det du verkligen behöver"?
Medelbetyg: 3,75 (4 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En shopaholic i New York :
2009-08-02 18:22
Nådde inte riktigt samma klass som hennes förra bok men gillar även denna skarpt. Den är rolig och finns nog inte många som kan hamna i de situatoner som Rebecca Bloomwood gör. =)
Betyget är en stark 4
Betyg 4
2010-01-11 11:52
Jag tycker om de här böckerna av någon konstig anledning. Även om jag inte kan känna igen mej det minsta med Becky så vill jag ändå läsa om henne. Det känns så bra att veta att hur mycket hon än klantar till det så ordnar det sig alltid till det bästa på slutet.
Betyg 4
Liknande böcker:
Att spegla sig i någon..
 H. Österlund
En tid för mirakel
 K. Thompson Walker
Livet kan börja
 S. OFlanagan
Djungelrummet
 C. Möller
Monica Magnus 1966
 U. Ewerman
Jackie
 A. Swärd
Skuggan blir kortare
 D. Edqvist
Skuggan blir kortare
 D. Edqvist
Skuggan blir kortare
 D. Edqvist