bokrecensioner boktips

En mini shopaholic i mammas fotspår

Författare: Sophie Kinsella
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9789173517294


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Becky Bloomwood har fått konkurrens - av sin egen dotter!

Becky Bloomwood har stora problem: tvååriga Minnie har en helt egen, mycket stark vilja; hela familjen tvingas bo hemma hos Beckys föräldrar och på grund av finanskrisen måste hon dra ned på en hel massa nödvändiga saker.

Becky trodde det skulle bli enkelt att vara förälder, men Minnie verkar vara alltför mycket får både Luke och henne. Det blir kaos både på Harrods och Harvey Nicks, för att inte tala om vad som hände på Minnies dop. Den lilla tvååringen är en mästare på att hitta lediga taxibilar och snor sin mammas handväskor. För att inte tala om hur lätt det är för småbarn att handla på nätet..

Luke och Becky har dessutom ännu inte hittat sitt drömhus och därför tvingas de bo hemma hos Beckys föräldrar. Något som ingen av de inblandade direkt uppskattar. Lukes styvmamma har dött och för att pigga upp honom beslutar sig Becky för att anordna en överraskningsfest till hans födelsedag. Det enda problemet är att det är finanskris och hon har lovat Luke att inte göra av med några pengar...
Medelbetyg: 4 (3 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av En mini shopaholic i mammas fotspår :
2011-10-26 15:24
Den här boken är underhållande och avkopplande. Perfekt att läsa när man inte orkar med någon svår bok.

Jag måste säga att jag älskar Sophie Kinsella, hon skriver på ett levande sätt och lägger in skämt på exakt rätt ställe, vilket gör att man skrattar om och om igen. Det bästa är att man inte ens måste läsa de 5 andra böckerna i serien för att förstå något. Det vet jag eftersom att detta var den första boken i serien som jag läste, sedan gick jag neråt.

Det är inte bara historien jag älskar utan även karaktärerna. Becky är en sådan färgsprakande karaktär och hon är annorlunda, vilket jag gillar. Hon är inte tråkig och grå utan hon står ut och vågar vara sig själv. Sen ska vi inte prata om Luke, som också är en fantastiskt karaktär som Sophie Kinsella har hittat på. Och Minnie, som är så underbart underhållande.
Betyg 5
2014-06-09 10:12
Gillar Kinsellas bok som vanligt, men tycker inte riktigt att den når upp till samma nivå. Underbart att föreställa sig Beckys lilla två-åring och de problem de har med att hålla henne i schack.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till En mini shopaholic i mammas fotspår
Liknande böcker:
Där vassen viker
 L. Edgarsson
Rosa Candida
 A. Olafsdottir
Här är jag nu
 K. Cambell
Olympia
 M. Kallentoft
Infrusna tillgångar
 P. Wodehouse
Gertrud
 M. Gammel Ginsburg