bokrecensioner boktips

Mina hemligheter

Författare: Sophie Kinsella
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2003
ISBN: 9789171308


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Emma Corrigan, tjugofemårig, karriärstressad marknadsassistent gör bort sig på sitt första uppdrag. På flyget hem yppar hon allt om sitt liv för mannen i stolen bredvid eftersom hon är övertygad om att de ska störta. Döm om hennes förvåning då de möts igen - mannen är grundare av företaget hon jobbar på.

Tänk dig att någon skulle få reda på dina innersta tankar. En fullständig främling. En person som du
sedan möter i ett annat sammanhang...

Emma Corrigan är en helt vanlig tjej. Hon drömmer om att avancera på jobbet, få roligare arbetsuppgifter, högre lön och status. Och så har hon sina hemligheter. Hur hon blev av med oskulden, att hon förfalskat sitt mattebetyg och att hennes stringtrosor är väldigt obekväma. Inga uppgifter som hon vill dela med någon annan, men ödet vill annorlunda.

Medelbetyg: 4,23 (13 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Mina hemligheter :
2007-08-11 14:46
Plötligt en dag avslöjas alla Emmas hemligheter, vad kan vara mer pinsamt? Mycket välskriven och rolig bok som man inte gärna ville lägga ifrån sig. Enligt min sambo satt jag mest och log medan jag läste.
Betyg 5
2008-04-17 20:49
Första boken som jag läste av Sophie, och fan! Jag blev helt förälskad i boken, den är jätte bra!
Betyg 5
2008-04-30 23:28
Den här boken tyckte jag var riktigt rolig.En riktig feel-good bok..
Betyg 4
2008-06-18 22:29
denna boken tycker jag är så härlig feel-good bok är smårolig så man vill bara skratta högt och fnissa som en liten tjej. Vill du ha en bra bok läs då denna.
Betyg 3
2008-11-09 15:15
Lättsam och rolig, jag har aldrig skrattat så mycket till en bok som till den här. Emma har en sådan härlig personlighet och hennes förmåga att klanta till det.. tja, låt säga att efter den här boken är inget du gör pinsamt!
Jag fattar vad folk menar med att Karriär & Köksbesvär var en av Sophies sämre. Den här var helt sjukt bra. Det står dessutom på baksidan att det ska bli film av den, med Kate Hudson som påtänkt till huvudrollen. Något att spana efter?
Betyg 5
2009-02-01 21:13
En riktigt rolig bok! Jag satt och skrattade högt flera gånger medan jag läste den!
Betyg 5
2009-06-21 18:10
Det är en bra bok om man gillar kärlekstrubbel, vilket jag gör ;D Jag blev så frustrerad och förbannad över vissa karaktärer i boken så att jag råkade fräsa åt min mamma när hon pratade åt mig, haha. Jag blev riktigt upprörd när Jake avslöjar alla hennes hemligheter så att jag låg där och svor för mig själv, och ändå kunde jag inte sluta läsa! Och sen alla pinsamheter! Usch, stackars henne! var allt jag kunde tänka. Jag är en sån som lever mig in, och alla hennes pinsamheter var mina ^^' Men jag läste ut den på ungefär 2 dagar och ger den bra poäng!
Betyg 5
2009-11-10 20:11
Lånade boken av en kompis, och det tog lång tid innan jag läste den eftersom det inte alls är min smak egentligen. När jag väl började blev jag överraskad, den var jättebra!
Betyg 4
2010-02-20 13:55
Rolig må-bra bok.
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Mina hemligheter
Liknande böcker:
Andromeda
 T. Bohman
Frankissstein
 J. Winterson
Min perfekte man
 B. Ohlsson
Candy
 H. Rengfors
Fartygets ögon
 R. Jocobsen
Vitt hav
 R. Jacobsen,
Löftet
 R. Aneröd
Prick till prick
 C. Ahern
Koryféerna
 L. Andersson