bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Dödens kemi
Dödens viskningar
Gården
Skrivet i eld
Whispers of the Dead
Liknande böcker:
Kvinnorna på Flanagans
 Å. Hellberg
Dammsuga i mörker
 J. Beagin
Dolda talanger
 M. Carnehult
Mormors val
 K. Branzell
De kommer att drunkna..
 J. Anyuru
1794
 N. Natt och Dag
Äventyr på kryssningsb..
 A. Örtengren
Hit men inte längre
 M. Maunsbach
Hundraettåringen som t..
 J. Jonasson
Tokyo blues
 P. Hintze

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerFrån andra sidan graven

 
Författare: Simon Beckett
Genre: Roman
Utgivningsår: 2011
ISBN: 9185419516
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Vid första anblicken kunde det ha varit vad som helst - en sten, en trädrot, en växt av något slag. Men ur hedens fuktiga jord stack resterna av en hand upp, benen blänkte vita.

Det har nu gått åtta år sedan kroppen av en ung flicka hittades begravd ute på den ödsliga Dartmoorheden. Polisen var helt säker på att hon var ännu ett av våldtäktsmannen och seriemördaren Jerome Monks tonårsoffer. Monk erkände till slut och sattes bakom lås och bom. Rättsantropologen David Hunter och de andra i teamet ansåg fallet vara löst.

En morgon ringer det på David Hunters dörr. Där står kriminalpolis Terry Connor, en av dem som jobbade med Monkfallet. Tidigare var de nära vänner, men vänskapen fick ett tragiskt slut när Connor blev den indirekta orsaken till att Hunters fru och dotter omkom i en bilolycka. Nu berättar han att Monk har lyckats rymma från anstalten. Monk verkar nu ha siktet inställt på hämnd och hans måltavla är alla som ingick i teamet för åtta år sedan. Motvilligt låter Hunter sig övertalas att på nytt engagera sig i fallet. Snart upptäcker han att inget egentligen är som de en gång trodde. Under den gastkramande jakten blir Hunter alltmer osäker på vem han egentligen kan lita på.Medelbetyg: 3,5 (2 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Från andra sidan graven :


Rosa 2011-06-09 10:55
Jag blev en aning besviken på den här boken. Hade förväntat mig lite mer. Visst var den OK men jag saknade det där lilla extra.
Betyg 4

hencka 2016-05-08 20:39
Det är lättläst med bra flyt och fin spänningsnivå som i tidigare böcker av Beckett. Det som störde mig mest var personbeskrivningen av seriemördaren Jerome Monk. I början utmålas han som ett horribelt monster men sedan förändras bilden radikalt av honom, vilket inte kändes trovärdigt. Intrigen blev också onödigt komplicerad mot slutet. Det är underhållande men inte den bästa boken av Beckett.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Från andra sidan graven


  Köp boken som film på cdon: