bokrecensioner boktips

Gården

Författare: Simon Beckett
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789187645112


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Sean är på flykt. Vi vet inte varför eller från vem, men vi vet att han övergav sin blodiga bil i en ödslig avkrok. Under sin flykt trampar han i en rostig rävsax. Nästan medvetslös av smärta och blodförlust befrias han av två systrar från en nedsliten bondgård i närheten. Och det är då Seans problem verkligen börjar. Gården är en klassisk nagelbitare som håller läsaren i ett obönhörligt grepp.
Medelbetyg: 2 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Gården :
2019-11-28 00:43
Den börjar ganska bra och har vissa delar som jag tycker är helt okej. Men efter alla de fantastiska recensioner jag läst av andra angående den här boken, så blev jag faktiskt ganska besviken. Jag tycker faktiskt att den är ganska tråkig och spänningen tar aldrig riktigt form. Karaktärerna är tämligen ointressanta och jag grips inte av någon. Dessutom, jag är inte kräsmagad utan tål att läsa det mesta, men jag störde mig på de alldeles för detaljerade delarna med djurmisshandel.
Slutet på boken var inte heller någon höjdare. Som sagt så har den vissa delar som är helt okej, men verkligen inte någon bok att hurra över.
Uppläsaren läser med neutral röst och gör det helt okej.
Slutbetyg, en 2:a!
Betyg 2
Liknande böcker:
Rymlingen
 H. Fogelström
Fågelbarnet
 I. Frimansson
Jakten på Amos Decker
 D. Baldacci
Natt film
 M. Pessl
Kevin & Schröder 2 - D..
 B. Danielsson
Requiem på Dimön
 M. Lindstein
Mytomanen
 S. Sarenbrant
I spindelns nät
 L. Lippman
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy