bokrecensioner boktips

Lustans lagar

Författare: Bret Easton Ellis
Genre: Roman
ISBN: 9172633972


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen
Medelbetyg: 3,4 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Lustans lagar :
2004-04-27 17:30
Ja, vad ska man säga .... Detta var nog en av de mest sjuka böcker jag någonsin har läst. Allt var under bältet och det stod fula ord på var och varannan sida. Drogerna flödade och alla satte på alla....

Först efter att jag hade läst boken så såg jag vad mjukisdjuren på omslaget gjorde - de visade olika samlagsställningar.

Men hur sjuk boken än var så läste jag igenom den och citerade en hel del för min man som vid det här laget undrar om jag har blivit helt sexfixerad.

Hur det än är så fastnade i alla fall boken i sinnet hos en.

Det var svårt att sätta betyg. En del av mig ville sätta en etta men samtidigt så har den ju gjort intryck på mig. Jag valde den gyllene medelvägen.
Betyg 3
2004-06-20 10:39
den här boken är helt otroligt underbar. jag älskar bret easton ellis och hans verk som i mångas ögon säkert är obscena. så här underhållande som lustans lagar är, brukar inte böcker vara. inte alls på samma sätt. (ja om det inte är en bret bok förstår).

boken handlar om ett gäng elever på camden college, och den enda regeln som finns där är att det inte finns några regler. människorna där håller på med droger o alkohol och verkar nästintill ha sex dagligen.

och precis som boken american psycho blir man helt förvirrad.
Betyg 4
2008-03-15 22:34
Säg vad ni vill - men Bret Easton Ellis vet hur man underhåller mig. Den här boken verkar inte vilja berätta mycket mer än det meningslösa livet hos 3 ungdomar som pluggar på Camden University(men alla vet att de inte bryr sig ett skvatt om skolan, istället röker de på och gökar runt hela dagarna) och försöker leva sina liv så gott de kan. Och det stämmer verkligen, så som Ellis själv uttalade sig om boken, "Med Lustans Lagar ville jag berätta...... Jag vet faktiskt inte", för vad är syftet med den här boken? Ren underhållning vill jag själv säga. Bret har en fantastisk humor som jag gärna tar till vara på genom att läsa hans böcker. Synd är det, att det blev en så taskig filmatisering på den här godbiten, men, sånt händer i Hollywood. Go Bret!
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Lustans lagar
Liknande böcker:
Bedårarna
 S. Eklund
Mitt liv som man
 P. Roth
Jävla karlar
 A. Walden
Färden till västern
 W. Cheng'en
Rakbladstårar
 S. Cosby
Silverviken
 J. Moyes
Studie i mänskligt bet..
 L. Anderssom