bokrecensioner boktips

I dina kläder

Författare: Jane Green
Genre: Roman
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9170016186


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Utifrån sett har Vicky Townsley allt. Hon bor i London, har bra ekonomi, är snygg, singel och arbetar på den supertrendiga tidningen Poise! Men hon skulle ge upp allt för en man, barn och ett hus på landet komplett med trägolv och perenner.

Amber Winslow, å andra sidan, har allt det som Vicky vill ha. Visserligen på andra sidan Atlanten, men där finns hon med man, barn, hund, nanny och ett enormt hus. Hon tillbringar sina dagar med andra hemmafruar och de tävlar om vem som har senaste Märkeskläder, dyraste vigselringarna och det häftigast inredda huset.

Men Amber är inte heller lycklig. Så när hon ser att Poise! Söker en läsare som vill byta liv med en glamorös journalist under en månad, sätter hon sig ner för att skriva en ansökan.

Aldrig kunde hon tro att just hon skulle bli vald.


Utdrag ur boken:
Det är ju det som är poängen! Suckar Amber. Vissa dagar känner jag att rätt handväska faktiskt är en fråga på liv och död
Medelbetyg: 2,83 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av I dina kläder :
2008-10-02 23:32
Tyckte att boken var hafsigt skriven å inte genomtänkt överhuvudtaget..
Betyg 2
2008-10-14 14:42
Lagom läsning för lite tidsfördriv. Börjar riktigt bra men blir snabbt ganska förutsägbar.
Betyg 3
2008-11-09 12:49
I dina kläder är en sån där bok varken bra eller dålig, den låter roligare när man läser bokens baksida än vad den är. Jag har svårt att tycka om bokens ena karaktär Amber Winslow som enligt mig e bortskämd och tycker att hon har uppnått mycket när hon egentligen bara lever på sin man och har gift upp sig. I dina kläder är en bra tidsfördrift men å andra sidan så finns det så många andra bra böcker som man kan läsa istället!
Betyg 2
2010-01-17 19:08
En lättläst bok som inte kräver något som helst av sin läsare. Godkänd i sin genre, men det finns ju andra tjejböcker som är mycket roligare. En svag trea.
Betyg 3
2014-03-08 12:31
Lättsam bok att fördriva tiden med. Varken bättre eller sämre än övriga böcker i genern. Men gillar lättsamt så får ändå en fyra.
Betyg 4
Liknande böcker:
Där kärleken bor
 A. Ledig
Knutby
 J. Bonnier
Blandade kort
 G. Ekelöf
Till låns
 B. Plain
Att spegla sig i någon..
 H. Österlund
Falska toner och söta..
 E. Klingberg
En tid för mirakel
 K. Thompson Walker
John Carter och marsfu..
 E. Burroughs
Livet kan börja
 S. OFlanagan
Fågeltribunalen
 A. Ravatn