bokrecensioner boktips

Den andra kvinnan

Författare: Jane Green
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
Utgivningsår: 2005
ISBN: 9132331207


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Om du önskar att din man hellre hade en älskarinna än en mor - då förs tår du att du har problem ...

Ellie och Dan är levande bevis på att motsatser dras till varandra. Han älskar sport, medan Ellie hatar att träna. Han följer alltid instruktioner noggrant, hon använder sin intuition. Ellie har ingen mamma - men det har Dan. Dessutom en som gärna vill ta över deras liv ... Till en början är Ellie förtjust över tanken att ha en 'adoptivmor' och att få bli en del av en kärleksfull familj. Men när Ellie och Dan förlovar sig och bröllopsplanerna börjar ta form, då blir hon fundersam: Är det verkligen Dans mamma som ska bestämma när bröllopet ska ske, vilka som ska bjudas och varför får inte Ellie själv bestämma hur hennes klänning ska se ut? Ändå har problemen bara börjat. För när Ellies graviditet blir känd, inser hon att hon bara har sett en bråkdel av vad hennes svärmor är kapabel till .. .
Medelbetyg: 3,67 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Den andra kvinnan :
2006-08-17 19:08
Som Jane Greens andra böcker är denna rolig med en allvarlig underton. Ellie förlorade sin mor som tonåring och har alltid drömt om en stor familj. När hon gifter sig med Dan får hon äntligen den "mor" hon saknade under sin uppväxt. Hon inser dock ganska snart att hon ropat "hej" alldeles för tidigt och att priset för den perfekta familjen kanske, när allt kommer omkring, är alldeles för högt!
Betyg 3
2007-01-15 20:09
Lättsmält bok.
Betyg 3
2008-07-10 09:29
En lite smårolig roman som handlar om Ellie. Man får följa med i hennes tankar från att hon träffar mannen i sitt liv och flera år framåt. Boken blir lite seg i mitten för att sen komma tillbaka på slutet. Lättläst bok som är perfekt på stranden eller resan.
Betyg 4
2008-09-23 14:33
en bra bok, mycket realistisk kanske för jag kände igen mig mycket i den :0) Jag tyckte den var´en trovärdig historia om hur svårt det kan vara när man upptäcker att man inte bara har fått en ny pojkvän utan hel familj.
Betyg 4
2009-07-29 02:48
Trevlig underhållning för stunden. Tyvärr inte lika rolig eller välskriven som jag förväntade mig. Kändes som att författaren ibland hittade för enkla lösningar. Jag tycker inte om när författaren hoppar flera månader framåt i tiden titt som tätt. Lagom för en slö helg.
Betyg 3
2011-10-17 18:27
Jag tyckte den här boken var helt underbar! Helt sjukt rolig var den, men samtidigt var den mysig. Lite skön slöläsning på tåget, man behövde inte sitta och koncentrera sig hela tiden och man blev inte arg på huvudkaraktären så ofta.

Sånt här vill vi ha mer av!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Den andra kvinnan
Liknande böcker:
Här är jag nu
 K. Cambell
Olympia
 M. Kallentoft
Infrusna tillgångar
 P. Wodehouse
Gertrud
 M. Gammel Ginsburg
Julia och Jack
 A. Lönnqvist
Skuggan av Rebecca
 S. Hill
Vi som älskade
 R. Carlino
Gå i fängelse
 C. Läckberg