bokrecensioner boktips

Matilde

Författare: Denise Rudberg
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek
ISBN: 9170014620


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Matilde, ensamstående Södermalmsbo med två barn, känner att hon är redo att gå vidare efter skilsmässan. Hon säger upp sig från sitt reklambyråjobb för att skriva en roman men arbetet går efter hand allt trögare. Det är tur att hon har sin barndomsvän, konstnären Tomas som ordnar glamorösa fester i sin vindsvåning.
Medelbetyg: 3,11 (9 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Matilde :
2007-07-22 19:17
Den första bok som jag läst av henne så hade inte så stora förväntningar men tyckte att den var riktigt bra. Hon skriver på ett bra sätt så att man lätt följer med i handling och hela boken var lite småmysig.
Betyg 4
2008-01-07 10:15
Den här boken var inte så bra tyckte jag. Det hände inte så mycket och den var ganska innehållslös. Men ändå bra tidsfördriv om man reser eller så. Detta är andra boken jag läser av Denise,men jag tyckte Jenny S var mycket bättre, men jag ger inte upp jag ska läsa mer av Denise Rudberg i fortsättningen . Hon skriver ju ganska lättläst och det är ju bra tycker jag.
Betyg 3
2008-06-14 17:35
Inte alls lika bra som den första delen, Jenny S, men läsvärd. Denise Rudbergs böcker är lättilgängliga realistiska och roliga...
Betyg 3
2009-08-03 20:47
Hej
en bok som inte direkt fastnar, men helt ok som underhållning.
Betyg 3
2012-06-30 14:25
En sådan ytlig bok! Den här boken är ingenting som jag rekommenderar över huvud taget. Det är ingenting som känns särskilt troligt eller realistiskt i den här handlingen.
Matilde är stenrik trots skilsmässa och allt är hela tiden en dans på rosor för henne. När hon får en liten motgång så är det jordens undergång för henne. Jag verkligen avskyr Matilde, hon är en bortskämd och rik snobb som jag bara inte klarar av alls.
Den här boken är verkligen värd en nolla men jag tycker att den ska få ett medelbetyg som den förtjänar så för att sänka det så får en etta.
Betyg 1Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Matilde
Liknande böcker:
Stormberget
 L. Marklund
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo
Rött, vitt & kungligt..
 C. McQuiston
De stora spåren
 H. Innes
Sommarens röster
 R. Pilcher
En omoralisk historia
 P. Sörman