bokrecensioner boktips

o.s.a

Författare: Denise Rudberg
Genre: Roman
Ämnesord: Kärlek, chick litteratur
ISBN: 9170549931


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Utåt sett är Eva von Dies liv fulländat. Hon är uppvuxen i ett stort hus på Djurgården och hon uppmärksammas som advokat. Men barndomen har präglats av ensamhet och karriären har fört henne utomlands i många år. När Eva återvänder hem har hennes ungdomskärlek hunnit gifta sig, och utan att märka det börjar hon söka bekräftelse i ytliga relationer och en fåfäng jakt på kontroll. Eva tvingas gå igenom flera hårda smällar innan hon vaknar upp och ser sina misstag. Det omgivningen hela tiden sett, är hon den sista att inse. Tjejen som verkar ha allt, har ingenting om hon saknar kärlek.

Utdrag ur boken:
Eva insåg att hon måste trappa ner på konsumtionen av det vita pulvret och det omgående. Det hade blivit alldeles för ofta på sista tiden. Hon kom tillbaka till bordet efter nästan tjugo minuter men vågade knappt vrida huvudet och riskera ett nytt blodbad.
Medelbetyg: 3,33 (12 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av o.s.a :
2004-06-27 16:17
jag gillar hennes böcker. massor. hon är en av mina favortiförfattare.

denhär boken handlar om eva, en tjej man fått läsa lite om i denises första bok "vänninan", där hon verkade vara en självsäker tjej som klarar alla motångar. men i "o.s.a" får man veta mer om eva, och på något sätt verkar hon mer mänsklig.

man får läsa om hennes starka kärlek till ungdomskärlen axel, hennes katastrofala förlovning med idioten oscar, och hennes kriser i livet.

den är bra som fan, men jag tycker ändå att den inte har samma klass som denises tidigare böcker.
Betyg 4
2005-06-29 17:25
Ingen kvalitétsförfattare, men helt okej underhållning. Roligare än Mariann Keyes eftersom den utspelar sig på hemmaplan.
Betyg 3
2005-07-24 13:00
Hm, ja, detta var ju en direkt fortsättning på Väninnan och handlar om jetseten i Stockholm. Det sups, knarkas och vänsterprasslas till höger och vänster. Samma dag som Oscar friar till Eva och hon svarar ja så följer hon med en okänd karl hem och har våldsamt sex med honom och Oscar följer med två silikonbröstade damer hem och har trekant med dem. Ursäkta mig, men hur patetiskt får det bli? Så omoget och jag hoppas innerligt också att det är orealistiskt även för jetseten.

Svåra alkohol- och drogproblem blir man av med i en handvändning.

Jag hade velat ge den här boken en 2:a men jag är generös och ger den en 3:a eftersom den är så lättläst och språket flyter.
Betyg 3
2005-09-03 13:04
Jag har läst 3 av Denise Rudbergs Böcker (vet inte om hon har skrivigt fler) Jag tycker om alla 3 för att dom på många sett är så olika mitt liv men också så olika mitt liv. Jag kan inte låta bli att tycka om dom.
Betyg 4
2005-09-24 17:11
Läs vänninan innan du läser denna bok! Annars förstör du spänningen i en sån underbar bok som den.
o.s.a är inte lika bra som vänninan men är ändå mycket underhållande!
En svag blir 4 det.
Betyg 4
2005-09-25 17:49
riktigt bra, men ändå lite trist emellanåt.
Betyg 3
2006-04-15 12:57
inte lika bra som Vänninan. men den här måste på ett sätt läsas eftersom det är en fortsättning på den, och man får följa med kristin och Eva ett tag till. Den här gången är det dock hos Eva som fokuset ligger. Ofattbart ibland. En bok att läsa påstranden typ. Man kan säga att det är en glamorös och färgstark berättelse om något hemskt som händer en människa. På det sättet blir den rolig att läsa, men ändå fängslande. Rekomenderas!!
Betyg 4
2007-06-02 10:39
Inte alls min typ av bok, inte alls vidare bra, ganska dålig rent ut sagt.
Om du vill läsa en oerhört lättläst bok med bara klyschor, läs den här!
Betyg 1
2008-11-01 17:08
Fortsättning på Väninnan. Ganska förutsägbar chiclit om kärlek, droger och vänskap. Boken har ett bra flyt och även om den stundvis är lite för "mycket" så gillar jag den.
Betyg 4
2009-09-04 21:33
Detta är andra boken om Eva Von Dies liv. Jag fattar inte att denna enkla bok ändå är så spännande. Man kan inte sluta läsa... jag har typ haft den med överallt. Jag har läst dessa två böcker på mindre än 2 veckor. Deras liv e så långt från ens eget det kan bli. Boken utspelar sig i Stockholm , det e kul. ( Denise, fortsätt skriv ;) )
Betyg 4
2011-12-26 13:36
O.s.a. är en av de svagare romaner jag har läst av Denise Rudberg. Denna roman saknar bra handling och intrig, hela boken känns platt och meningslöst, hade den inte varit så lättläst så hade jag nog inte ens läst klart den.
Betyg 2Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till o.s.a
Liknande böcker:
Två systrar
 J. Bengtsson
Stormberget
 L. Marklund
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo
Rött, vitt & kungligt..
 C. McQuiston
De stora spåren
 H. Innes
Sommarens röster
 R. Pilcher