bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Absolut makt
Attentatet
Dagen noll
De bortglömda
De jagade
De oskyldiga
De rättfärdiga
De sammansvurna
Den gemensamma nämnaren
Den skyldige
Dubbelspel
Flykten
Förrädarna
Geniet
Julresan
Lycka till
Rollspel
Samlarna
Sanningen
Till siste man
Total kontroll
Vinnaren
Liknande böcker:
Lösning i London
 L. Deighton
Nattviol
 N. Leavy
Den yttersta rättvisan
 D. Öhrlund
Jungfrustenen
 M. Mortimer
Nattens vittne
 H. Kritz
Ett steg för långt
 F. Faulkner
Spring för livet!
 G. Dahl
Dunkelt förebud
 L. Weström
Doft av ondska
 A. Rambach
Clara
 J. Lönnaeus

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerKamelklubben

 
Författare: David Baldacci
Genre: Thriller
Ämnesord: spänning
Utgivningsår: 2006
ISBN: 9170022909
 
Spänning:  8

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


I utkanten av Washington DC huserar Kamelklubben. Den består av fyra udda och illa medfarna medlemmar, och är helt utan makt. Deras mål är att ta reda på "sanningen" om vad som händer i landet.
Den brokiga församlingen leds av en man med ett dunkelt förflutet som kallar sigOliver Stone. Klubben ägnar dag och natt åt att granska fantasifulla konspirationsteorier,nyheter och myndigheternas förehavanden för att försöka finna sanningenoch ställa USA:s ledare till svars inför folket. Men inte i sina vildaste mardrömmarkan Stone föreställa sig den konspiration som Kamelklubben är på väg att avslöja...

Efter att ha bevittnat ett mord slungas klubben huvudstupa in i en intrig som sträcker sig ända in i Vita Huset, full av oväntade vändningar, högt spel och globala förvecklingar. Klubben slår sig ihop med Alex Ford, en veteran inom Secret Service, som motvilligt blir en av aktörerna i en av de mest rysliga incidenter som någonsin utspelat sig på amerikansk mark. Händelsen kan mycket väl leda till den slutgiltiga urladdningen mellan två skilda världar, och det enda som står i vägen för katastrofen är fem oväntade hjältar.

I Kamelklubben tecknar David Baldacci en skrämmande och levande bild av en värld som snart skulle kunna bli verklighet, och av den lilla grupp som har en möjlighet att hindra apokalypsen.

Medelbetyg: 3,44 (9 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Kamelklubben :


aldebaran 2006-09-10 14:16
David Baldaccis elfte roman håller samma nivå som de tidigare. Han fängslar läsaren i ett tidigt skede och släpper inte greppet förrän det är dags för upplösningen 500 sidor senare.
Betyg 4

Thomas72 2009-11-20 21:29
Mycket spännande.
Betyg 4

babyballerina 2010-07-29 09:44
En väldigt spännande historia, och ett annorlunda upplägg. Tycker dock att boken är skriven på ett något naivt sätt. Kan inte beskriva det bättre än så.
Men för övrigt, svår att lägga ifrån sig, och väl genomtänkt.
Betyg 3

Uffeman 2010-11-11 21:29
Det här är första boken jag läser av Baldacci. Det är en angenämn upplevelse, även om första hälften av boken är betydligt bättre än resten, med undantag för episoden på Murder mountain. Det är oerhört ojämt. Mycket känns initierat och genomtänkt, sedan bryts det tvärt med mycket märkliga inslag som verkar sanslöst naiva. Det drar ner helheten, men överlag är det en angenäm bekantskap.
Betyg 3

okidoki 2010-12-01 18:42
Min första Baldacci var De rättfärdiga som kom ut i år. Ville ha mer läste därför den första boken om medlemmarna i Kamelklubben. Gillade inte upplösningen av berättelsen. Kluven i mitt omdöme. Det var värdefullt att läsa första delen. Personteckningarna är väldigt platta och ibland är det för mycket amerikansk politik.
Betyg 3

hencka 2011-02-08 18:24
Min första bok av Baldacci.Måttligt spännande och underhållande.Personerna i Kamelklubben verkade sympatiska men de övriga agenterna och politikerna rätt så klichéaktiga. Slutet blev nog något platt och föga trovärdigt.
Betyg 3

Spaniard 2011-07-26 23:22
Baldaccis historier rör sig ofta kring mörkläggning från amerikanska myndigheter och dessa komplotter väcker ju nyfikenhet. Hans stil
är enligt mig en smula träig men han håller tempot vilket gör läsupplevelsen behaglig.

Kamelklubben är en typisk Baldaccistory, på gott och ont. Karaktärerna är inte direkt finslipade och intrigen tar några onödiga genvägar.

Men sammantaget en gedigen och trevlig bok.
Betyg 3KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Kamelklubben


  Köp boken som film på cdon: