bokrecensioner boktips

Arvet efter dig

Författare: Jojo Moyes
Genre: Roman
ISBN: 9789187343919


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Jag vill att du ska leva ett bra liv.
Jag vill att du ska leva.
Med all min kärlek.
Will

Det har gått arton månader sedan Will Traynor valde att avsluta sitt liv på Dignitaskliniken.
Lou Clark blev ensam kvar, och nu tampas hon med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar.
Hon lovade Will att våga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men om man upplevt en kärlek som lämnat en med outsäglig saknad och sorg - hur ska man då våga bli kär igen?

Medelbetyg: 3,6 (5 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Arvet efter dig :
2016-08-28 17:41
Nog är det spännande att få följa Lou i sitt sökande efter ett liv efter Will. Och lika spännande är det att se hur hon förvaltar arvet efter honom.
Ändå känner jag mig besviken. Denna bok är inte en värdigt uppföljare till Livet efter dig. Känns som ett hafsverk. Delvis är den seg och trögläst.Ostrukturerad. Berörde mig inte lika starkt.
Betyg 2
2017-02-04 17:02
Förväntningarna var ganska höga efter att ha läst "Livet efter dig". Denna uppföljare når inte riktigt upp till samma nivå men jag vill ändå ge den en svag fyra. Den tar sig mot slutet och blir stundtals riktigt spännande. Kärlek, sorg och humor blandas i en enda härlig salig röra och visst griper det tag.
Betyg 4
2018-02-18 15:00
Lyssnade även på denna och det var ju snäppet bättre.
Betyg 3
2023-01-27 06:10
Arvet efter dig är en fristående fortsättning på Livet efter dig . Jag älskar Jojo Moyes sätt att skriva, hon lyckas med att skriva om tunga ämnen som berör med lättsamt och fylld av humor. Livet efter dig berörde mig och fick mig tänka och ifrågasätta vad jag själv tyckte kring det kontroversiella ämnet dödshjälp
Arvet efter dig handlar mer om sorgen och hur man går vidare, boken har samma charm och lättsamma ton utan att vara förminskade eller inte ta det tunga ämnet på allvar.
Denna uppföljare når inte riktigt till att vara lika bra som första boken men den var bra. Hade jag inte haft första boken att jämföra med så hade jag varit helt nöjd , och den var så pass bra att jag skulle läsa en tredje bok.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Arvet efter dig
Liknande böcker:
Den långa våren
 S. Salminen
Landa, andas, lev
 M. Fogelberg Nelson
Var finns Mr. Goodbar?
 J. Rossner
En vilsen själ
 G. Redin
Flicka saknad
 N. Gerami
Rolf
 M. Lindroth
Nuckans hjärtespalt
 M. Lindroth
För såna som oss
 H. Karlsson