bokrecensioner boktips

Typ trettio

Författare: Lisa Jewell
Genre: Roman
ISBN: 9100580902


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Tänk dig att du springer på ditt livs stora kärlek tolv år efter att hon försvann, att hon är snyggare än någonsin och att hon gärna går på date med dig. Det här händer Dig Ryan samma dag som han fyller trettio. Tänk dig sen att du är Nadine, Digs bästa vän sedan femton år, och att den stora kärleken visar sig vara Delilah, din rival redan i skolan. Kan man klandra dig då om du plötsligt börjar göra fåniga saker som att spionera utanför Digs hus mitt i natten eller ringa DIN gamla kärlek som idag är om möjligt ännu mer fel än han var för tio år sedan?
Medelbetyg: 3,56 (9 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Typ trettio :
2004-08-12 01:00
En skön brittisk kärlekskomedi där alla som ska ha varandra får varandra, där huvudrollsinnehavarna gillar indisk kitch och Oasis, och där allt är så totalt uppochner... Eller kände jag bara igen mig? Tycker det här är den bästa 30-singel-men-ska-fixa-förhållande-och-gör-det-boken hittils.
Betyg 5
2004-08-12 07:54
Detta är en rolig, lättläst småputtrig bok som kan rekommenderas om man vill läsa något lättsamt.
Betyg 4
2005-04-01 21:01
nadine och digby är bästa vänner, men när digs ungdomskärlek delilah helt plötsligt dyker upp känner nadine sig svartsjuk även om hon försöker inbilla sig att hon inte alls är det. men som hämnd ringer hon upp sin ungdomskärlek phil, som var en gudomligt vacker man medan de var tillsammans men nadine får sig en smärre chock när de träffas igen.

på baksidan av denna bok står det: "varning för sträckläsning", men det kan jag inte hålla med om. början var bra och lisa skriver riktigt bra, hon har ett fint språk, men de sista fyrahundra sidorna kändes för det mesta sega.
allting är så förutsägbart och från början visste jag hur boken skulle sluta. varför måste det vara så? känns som att kärleksböcker nästan alltid är förutsägbara och det tycker jag är total trist. vore mycket roligare att få bli lite chockad för en gångs skull.
Betyg 2
2006-08-03 18:54
Den här var det första jag läste av Lisa Jewell. Trevlig bok, rolig.
Betyg 4
2007-12-28 15:29
Den var kul! Typisk brittisk chick-litt.
Betyg 4
2009-07-05 23:34
Härlig berättelse att läsa på sommarsemestern. Den handlar om Dig och Nadine - två vänner som inte tycks ha kommit någon vart vid trettio, och som leds in på villovägar eftersom de båda inte vet vad de egentligen vill. En Må bra-bok
Betyg 4
2010-03-21 19:59
En typisk brittisk chiclit där man får följa bästa vännerna Dig och Nadine när de närmar sig 30. hel tokej men stundvis lite seg.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Typ trettio
Liknande böcker:
Stormberget
 L. Marklund
Bedårarna
 S. Eklund
Mitt liv som man
 P. Roth
Jävla karlar
 A. Walden
Färden till västern
 W. Cheng'en
Rakbladstårar
 S. Cosby
Silverviken
 J. Moyes