bokrecensioner boktips

Bränningen

Författare: Minette Walters
Genre: Deckare
Utgivningsår: 1998
ISBN: 9100573965


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

En sargad kvinnokropp flyter i land på en enslig strand på Englands sydkust. Tolv timmar senare, och tre mil längre bort, hittas kvinnans treåriga dotter, ensam och övergiven. Varför blev kvinnan mördad och varför skonades hennes dotter, som bevittnade mordet? Polisens spaningar koncentreras till en ung skådespelare vars båt ligger förtöjd nära den plats där den lilla flickan hittades. Men misstankarna riktas också mot den mördade kvinnans man. Var han verkligen i Liverpool när hon dog? Och varför skriker deras dotter av fasa varje gång han försöker lyfta upp henne i famnen?

Medelbetyg: 2,5 (6 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Bränningen :
2004-06-17 20:04
Jag gillar inte Minette Walters så mycket, ioförsig har jag bara läst två böcker av henne, den här och "Eldstungor". Dom böckerna har inte gjort så stort intryck på mig, men jag tror säkert att hon har många andra bra böcker som jag bara inte har läst. Sen så läste jag den här för 4 år sedan (skriver alltid datum i mina böcker), så jag skulle kanske gilla den bättre nu. Jag fastnade helt enkelt inte i den här boken, och jag förstod ganska tidigt i boken vem mördaren var.
Betyg 2
2006-03-19 20:13
Tycker den här boken var rätt bra och tidvis ganska spännande. Det var dock rätt uppenbart redan från början vem som var mördaren och det förtog en del av läsupplevelsen. Som spänningsroman och deckare får den godkänt.
Betyg 3
2007-01-17 19:26
Inte någon av Walters bättre. Lite spännande miljö vid havet, och välskriven, men seg historia.
Betyg 2
2007-11-29 12:43
nej, ingen bok jag rekomenderar. seg, förvisso välskriven men dock. det blir en 2.
Betyg 2
2008-02-01 23:58
De flesta rankar inte den här boken som någon av Walters bättre böcker. Själv blev jag glatt överaskad när jag läste den här. Handlingen kanske är lite "vanlig", men person och miljöbeskrivningarna är verkligen starka. En av hennes mest välskrivna böcker. Klart läsvärd.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Bränningen
Liknande böcker:
Städerskan
 N. Prose
Arnes julhelvete
 C. Olséni
Den som offrar sig
 S. Ventus
En otrogen man
 P. Hammesfahr
Hermelinleken
 A. Richter
Häxans död
 C. Barling