bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Alfabethuset
Alfabethuset
Den gränslöse
Flaskpost från P
Journal 64
Kvinnan i rummet
marcoeffekten
Liknande böcker:
Hur man förälskar sig..
 E. Abrahamson
Dagboken - Jag sökte d..
 N. Sparks
Arthur
 M. Lindnord
Skrattets rike
 J. Carroll
Ett paket knäckebröd i..
 M. Malmström
Just nu är jag här
 I. Ståhl
Man nickar och säger hej
 P. Liebe-Harkort
Snö ska falla över snö..
 L. Henriksson
Justitiemord
 J. Guillou
Romträsket
 H. Thompson

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
Klassiker


     

Fasanjägarna

 
Författare: Jussi Adler-Olsen
Genre: Roman
ISBN: 9789170028922
 

Direktlänk till boken hos Bokus

CDON.COM

Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen
Köp på tradera


1987 hittas ett syskonpar brutalt mördade i en sommarstuga. Polisens utredning pekar på att mördaren finns bland en grupp unga internatskolelever, som kommer från några av de mest välbärgade familjerna i Danmark. Men bevisen är inte starka nog och utredningen läggs på is. Nio år senare erkänner en av de misstänkta att han låg bakom morden. Därmed anses brottet vara uppklarat.

Av oförklarliga anledningar hamnar mappen med fallet på kriminalinspektör Carl Mørcks skrivbord. Mørck, som arbetar på Avdelning Q, Köpenhamnspolisens cold case-avdelning, är först övertygad om att fallet har hamnat fel. Men när han börjar gräva i materialet upptäcker han att något är galet.

Tillsammans med sin assistent Assad börjar Carl utreda kopplingen mellan den hemlösa Kimmie och tre av landets mäktigaste män. De letar desperat efter henne eftersom hon har information som kan krossa dem. Kommer de att hitta henne? Och är det verkligen det de vill?Medelbetyg: 4,75 (8 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:
Mellansdagsrea hos adlibris upp till 70% rabatt!

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Fasanjägarna :


Rosa 2011-06-23 07:18
Återigen en briljant bok av Jussi Adler-Olsen! Den har spänning, humor, bra karaktärer, bra story och allt man kan önska sig! Hoppas att bok nummer fyra i serien snart översätts till svenska och kommer ut!
Betyg 5

gun 2012-10-06 14:19
En mycket bra bok om man gillar spänning. En grupp välbärgade ungdomar roar sig med att misshandla och ibland döda människor i deras väg. Det är i alla fall det som Carl Mørck misstänker trots att en man självmant anmält sig som förövare i ett av fallen. Carl Mørck och hans assistenter söker efter liknande ouppklarade fall och inser att det med allra största sannolikhet är ett gäng idag mycket rika personer som kan ligga bakom alla fallen.
Betyg 5

Otimala 2012-10-18 18:06
En riktigt grym bok, där både människor och djur torteras. Men den är spännande och väl uppbygd, bra skriven och härligt humoristisk. Läs Adler-Olsen om ni inte redan gjort det!
Betyg 5

Anfield 2013-04-30 08:38
Fantastiskt bra bok, Carl Mørcks är bra och Assad helt underbar.
Betyg 5

ingridc 2013-08-08 18:13
Den bästa i serien av de 5 jag läst.
Betyg 5

chrille112 2015-04-04 11:29
Riktigt otäck. Men spännande hela vägen. Ett problem, i alla för mig, är att man vet vilka de skyldiga är redan från början och att man önskar livet ur de svinen redan från sida 1. Man läser vidare och hoppas hela tiden att det ska hända. Man undrar ju också om det verkligen finns sådana obehagliga människor. Men sådana funderingar får man kanske inte ha i fiction-litteratur.
Betyg 4

kali05 2015-06-26 16:25
Ett syskonpar har blivit brutalt mördade i en sommarstuga. Polisens utredning pekar på att mördaren finns bland en grupp unga internatskolelever, som kommer från några av de mest välbärgade familjerna i Danmark. Den i gänget som inte alls är välbärgad tar sen på sig hela skulden.
Fallet hamnar på Carl Mørks bord och han ser att något inte stämmer.
En bra deckare.
Betyg 4

Skriv egen bokrecension till Fasanjägarna

 


Köp boken som film på cdon: