bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Breaking Dawn
Eclipse
Genom dina ögon
Ljudet av ditt hjärta
New Moon
När jag hör din röst
Om jag kunde drömma
Så länge vi båda andas
The Host
Twilight
Liknande böcker:
Svärdets makt
 G. Martin
Kungarnas Krig
 G. Martin
Nekromantikerns krig 2
 N. Perumov
Kungsbestarna
 N. Uehashi
Stenbrons hemlighet
 J. Wren
Minna och monsterungen
 M. Arvidson W
Slaktare små-Andra del..
 E. Granström
Sagan om Rand III: Dem..
 C. Wennerström
Sagan om Rand II: Lykt..
 C. Wennerström
Odjuret av kaos
 T. Hollanti

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerBree Tanners andra liv

 
Författare: Stephenie Meyer
Genre: Fantasy
Ämnesord: krig, mord, kärlek, spänning, ungdom, äventyr
Utgivningsår: 2010
ISBN: 9789132159213
 
Spänning:  8
Romantik:  3
Sorglig:  7

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Bree Tanners kan knappt minnas ett liv utan otäckt känsliga sinnen, övermänskliga reflexer och oövervinnelig styrka. Ett liv utan en obönhörlig törst efter blod... ett liv innan hon blev en vampyr.
Allt Bree känner till är livet ed de andra nyfödda. En hård och osäker tillvaro där vrje ögonblick kan vara ditt sista. Men så öter hon Diego, en annan nyfödd som är lika nyfiken som Bree på deras mystiska skapare. Vem är hon och varför har hon egentligen skapat dem?

I en ny spännande bok fylld av fara, mysterium och romantik berättar Stephenie Meyer den ödesdigra berättelsen om den nyfödda armén, från det att de förbereder sig för att anfalla Bella Swan och familjen Cullen ända till det förödande slutet.

Utdrag ur boken:
Det var hon - människan jag hade jagat för bara några minuter sedan. Doften hela mitt väsen hade riktat in sig på. Den söta, våta doften av det ljuvligaste blod jag någonsin hade spårat. Det känndes som om min munn och strupe började brinna.
Jag kämpade vilt för att bevara förnuftet - koncentrera mig på det faktum att Jasper bara väntade på att jag skulle flyga upp igen, så att han kunde döda mig - men bara en del av mig lyckades. Det känndes som om jag höll på att slita av ig själv på mitten när jag försökte hålla mig kvar nere på marken.


Medelbetyg: 3,92 (26 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Bree Tanners andra liv :


elina 2010-06-13 12:27
Läsvärd, speciellt om man läst twilightserien. Man får ett nytt perspektiv på den tredje boken "Ljudet av dit hjärta".
I den boken kände jag ingen empati för den nyfödda vampyren alls, men i denhär boken får man veta vad som ligger bakom henns beteende och varför det slutade som det gjorde.
Betyg 4

pepsen 2010-07-19 00:42
Boken var verkligen bra fast det var ett hämskt slut även fast man viste hur den skulle sluta
Betyg 5

Cinderella 2010-07-28 22:29
en som borde läsas! men den gick lite för fort
Betyg 4

Jagmartina 2010-07-29 09:42
Väldigtbra bok!
Om du gillar twilight så borde du läsa den har boken!
Jag tyckte att det var dåligt att den var så kort, tog slut för snabbt :(

Läs!
Betyg 4

twilightfan 2010-10-11 19:13
Den var skit bra, det är en ''Ljudet av ditt hjärta'' novell och den här är helt fantastisk. Man får se de nyfödda ur ett helt annat perspektiv. Bree känner bara til livet med de nyfödda och hon och Diego är nyfikna på deras skapare, varför har hon skapat dem? En kort men ändå fantastisk bok. Många vet ju hur den sluta men den är helt klart läsvärd!! <3
Betyg 5

Runko 2010-10-20 02:38
Långt ifrån de bästa Meyer gjort. Men känns som en bra i fyllnad om Bree och skapandet av vampyr armen. Synd bara att de förstördes med att man redan visste hur allt skulle sluta. Fast tycker hon kunnat utveckla de ytterligare en snäpp genom att börja med när Bree var människa istället
Betyg 4

Marre 2010-12-25 15:40
Likaså som hon fångar läsaren i Twilight serien så blir man fast här, och likaså vill man inte att boken ska ta slut. Underbart.
Betyg 5

Candrah 2011-03-08 17:44
Jag blev förvånad på hur mycket jag tyckte om boken och Bree. Den är alldeles för kort och när jag lärde känna Bree blev jag besviken på att jag redan visste hennes framtid. Boken hade kunnat utvecklats men trots det tycker jag att det är en läsvärd bok som visar Brees del i det stora hela.
Betyg 4

Lakritstrollet 2011-03-19 14:24
Jag läser den nu. Den är jättebra xD
Betyg 5

PennTroll 2011-03-26 15:56
En svag fyra dock... Det var en ny sida an hela historien men det var så mycket som saknades, den hade gjort sig bättre som en "riktig" bok. Man blev sugen att läsa om boken och se filmen, tyvärr har jag svårt att lägga åt sidan att det inte är det som är hela tanken. Får lite "mjölka ur alla pengar som bara går" känsla tyvärr men det är nog bara jag. Ändå bra litteratur som jag skulle rekommendera till vilken tonårig tjej som helst.
Betyg 4

böcker 2011-06-05 22:56
Först var jag jätteskeptisk till den här boken, för jag har väldigt svårt för böcker som inte slutar lyckligt. Till slut blev jag övertalad av en kompis och läste den. Den var bra, det kan jag inte säga någonting om och man fick se saken ur ett helt nytt perspektiv, men ändå tyckte jag att det saknades något.

Den var alldeles för kort. Det kändes som det bara var en del av en bok. Dessutom var den helt sjukt deprimerande. Allt gick bara dåligt för henne och det fanns inte ens något töntigt, rosenskimrande slut som kunde väga upp det.

Om det hade funnits något glatt och positivt med boken och om den hade varit längre skulle det ha funnits stor potential till en femma och fantastisk bra, men nu blir det bara en trea och läsvärd.
Betyg 3

TusendelFörsent 2011-09-01 15:39
Den här boken tycker jag om även om språket kunde vara bättre. Läsvärd även om man inte tyckte om Twilight serien.
Betyg 3

TwilightponyHP 2011-10-05 20:56
Lite väl kort men väldigt bra :D
Betyg 5

Lucia 2011-11-11 13:05
Då jag läst Stephanie Meyers andra böcker och älskat dem då hon är en väldigt bra författare blev jag chockad av att den här boken var så... dålig, den verkade vara ett ogenomarbetat projekt som tagit någon vecka högst att skriva. Blev väldigt besviken då den med Stephanie Meyers talang skulle kunna bli hur bra som helst. En besvikelse, borde ha varit mycket längre.
Betyg 1

ElinoreG 2013-01-05 21:37
Jag tyckte verkligen om den.Man får lära dem nyfödda vampyrerna mer och deras liv djupare.Dem (Bree och Diego) upptäcker mer saker om dem själva och man får följa deras liv som nyfödd vampyr till slutet....
Betyg 4

Phenomena 2013-12-31 11:45
Bokens handling beskriver Bree Tanners korta liv som nyfödd vampyr.
Seg och långdragen.
Betyg 2

Bella66 2014-04-19 22:12
Grät nästan när jag närmade mig slutet, tyckte synd om Diego och Bree, dem förtjänade inte att dö sådär grymt. Helt klart läsvärd, faktiskt den första av Meyers böcker jag tyckt om. En stark fyra.
Betyg 4

tigergirl 2015-03-14 16:27
Den var helt okej.
Betyg 3

teddybjorntjej 2015-03-14 16:29
En bra och intressant fristående bok av bok tre i twilightserien. :)
Betyg 4KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Bree Tanners andra liv


  Köp boken som film på cdon: