bokrecensioner boktips

Vem är utan skuld

Författare: Anna Jansson
Genre: Deckare
Utgivningsår: 2009


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Det är 20 år sedan de sågs senast, 20 år sedan de slutade nian. Fem killar och sex tjejer ur kriminalinspektör Maria Werns grundskoleklass har samlats för en återträff vid Tofta på Gotland. I de vuxna klasskamraterna framträder de barn de en gång var. Gamla roller återtas, mycket lite har förändras...
Hos Emilie och Stefan, som har haft en kärlekshistoria sista veckan i högstadiet, flammar känslorna upp på nytt och de tillbringar natten i varandras armar. I den grå skymningen smyger sig Emelie ut. Hon måste vara ensam en stund, har mycket att tänka på, beslut att fatta. Men hon kommer aldrig tillbaka.


Utdrag ur boken:
Stefan Mogren.....Han var med när vi fann Emelies kropp. Han konstaterade att hon var död. Han är läkare. Sen försvann han bara. Jag vet inte vart han tog vägen. Vi var nästan ända framme vid Gnisvärds fiskeläge. Han betedde sig så konstigt, som om han var drogad eller något. Verkligen riktigt skruvat................
Medelbetyg: 3 (2 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Vem är utan skuld :
2010-03-08 20:25
Kort specialskriven deckare om Maria wern som är på en klassåterträff. Inte alls i samma klass som Annas övriga böcker.... betyget är en svag trea.
Betyg 3
2011-08-06 21:59
Det kommer att ske flera mord på denna klassträff. De forna klasskamraterna kommer att tvingas att vara kvar på Gotland längre tid än de tänkt sig på grund av morden.
För mig kändes bokens slut som lite av en besvikelse. Alldeles för abrupt. Inte en bok i min smak. Boken har bara 94 sidor så den går snabbt att läsa.
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Vem är utan skuld
Liknande böcker:
Städerskan
 N. Prose
Arnes julhelvete
 C. Olséni
Den som offrar sig
 S. Ventus
En otrogen man
 P. Hammesfahr
Hermelinleken
 A. Richter
Häxans död
 C. Barling