bokrecensioner boktips

För dem jag älskar

Författare: Anna Jansson
Genre: Deckare
Ämnesord: mord, spänning
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789175038810


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Midsommardramatik på Gotland

I Anna Janssons nya kortroman kommer Emma till Gotland för att hälsa på sin mormor - den enda hon kan anförtro sin hemlighet. Åttiofyraåriga Majken känner alla i den lilla byn och vet vad som försiggår. Nu när hennes älskade barnbarn har fått bekymmer är hon full av oro. Samtidigt närmar sig det stora midsommarfirandet och som alltid blir det knytis. Flyktingarna från förläggningen är inbjudna, men två av dem håller sig på sin kant. Majken gör allt för att de ska känna sig välkomna. Har de några särskilda skäl för att inte vilja vara med i gemenskapen? Vad döljer de båda männen som har bosatt sig i Jakobssons gamla ödehus?

Dramat som skakar Gotland i kortromanen "För dem jag älskar" hade ingen kunnat föreställa sig. Vad är vi beredda att göra för dem vi älskar? Finns det någon gräns när livet står på speI? Succéförfattaren Anna Jansson skriver om Sverige idag och om kärleken när den ställs på sin spets.
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av För dem jag älskar :
2018-11-23 23:45
Överraskande bra, spännande, engagerande och mycket aktuell kortdeckare. Anna Jansson är en mycket bra skribent och Gunilla Nyroos som läser boken är en mycket bra och väldigt engagerande uppläsare och dessutom en väldigt skicklig skådespelerska- som med enkla medel förmedlar den här boken på helt rätt sätt. Jag hoppas på fler böcker av Jansson och fler böcker med Nyroos som uppläsare!
Mitt slutbetyg blir, en 5:a! Kan varmt rekommendera den här lilla pärlan!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till För dem jag älskar
Liknande böcker:
En bondes död
 N. Naseh
Islossning
 A. Dahl
Mörk flod
 D. Meyer
Parasiten
 S. Sarenbrant
Dödsmärkt
 P. James
Pistolen
 b. rai