bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Alkemins eviga eld
Alla de stillsamma döda
Alla kan se dig
Dans på glödande kol
Det du inte vet
Drömmar ur snö
Drömmen förde dej vilse
Drömmen förde dej vilse
Döden är alltid sann
Dömd för död
Dömd för mord
Främmande fågel
För dem jag älskar
Först när givaren är död
Inte ens det förflutna
Kvinnan på bänken
Lotterifusket
Må döden sova
När skönheten kom till..
Pojke försvunnen
Rädslans fångar
Silverkronan
Skymningens barfotabarn
Stum sitter guden
Svart fjäril
Liknande böcker:
Hallonfallet
 G. Tunström
Ensamheten
 I. Andersson
Den andra munnen
 C. von Zweigbergk
Allt utom det
 H. Busch
Führerns barnmorska
 M. Robotham
Nora O'Donoghues dröm
 M. Binchy
Kärleken väntar längst..
 M. Åberg
Fullmåne
 P. Wodehouse
Kära Madame de Staël
 E. Lundström
Den svarta ängeln
 M. Sandemo

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerKärleksdans i obalans

 
Författare: Anna Jansson
Genre: Roman
Ämnesord: depression, mat, hälsa, humor, kärlek, gotland
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789113079059
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Jag ser på mannen jag älskar. Vi står på randen till en katastrof. Jag tycker nästan att han ler i sömnen och plötsligt får jag lust att dräpa honom med kudden, tänker Angelika Lagermark, hårfrisörska på salong d' Amour i Visby.

En annons i tidningen blir startskottet för en serie oväntade händelser. Den stuga vid havet där Angelikas gammelmormor Amalia bodde hela sitt 94-åriga liv är till salu. Amalia var en klok gumma och många var de som kom för att få råd och hjälp i livets svåra skeden. Men huset ruvar på en fasansfull hemlighet.

Samtidigt fortsätter relationsarbetet på frisersalongen med att hjälpa kunderna att hitta kärleken. Det är det enkla. Den svåra är att behålla kärleken när motgångarna kommer. Det är något Angelika själv får erfara när Magnus blir förälskad i hela världen och gör det otänkbara.

Kärleksdans i obalans är en bok om att älska i med- och motgång, och om den berg- och dalbana det innebär att leva med någon som förlorat greppet om verkligheten.

Medelbetyg: 5 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av Kärleksdans i obalans :


BlommigaBarbro 2017-08-06 21:01
Anne-Li Norberg läser härligt rappt och mycket professionellt till skillnad från andra uppläsare som gärna spelar över. Hon förmedlar med stor professionalism denna berättelse och gör så att jag omöjligt kan lägga den ifrån mig. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut mest professionella uppläsare till ljudböcker.
Boken då? Jo, jag tycker mycket om den. Precis som de två föregående böckerna om Ödesgudinnan på Salong D`Amour i Visby så är den härligt lättlyssnad, fylld med många klämkäcka personligheter. Men det finns också ett visst allvar. I den här boken tar Anna Jansson upp psykisk obalans på ett mycket bra sätt. Men trots det tunga ämnet blir det aldrig för tungt. En väldigt bra och bitvis humoristisk bok från underbara Gotland. Jag hoppas verkligen att det kommer fler böcker om Angelica, Ricky, Magnus, den galna Judith och de andra personligheterna som figurerar i dessa böcker. Personligen tycker jag betydligt mycket bättre om dessa härliga böcker än om Janssons Maria Wern-deckare. Inte för att hennes deckare på något sätt är dåliga, men jag tilltalas personligen mer av dessa små underbara böcker. Och att det finns recept på slutet av böckerna på olika former av Gotlands-specialiteter gör ju inte heller saken sämre! Det finns ett flertal recept som jag är väldigt nyfiken att få prova på!
Mitt slutbetyg blir på såväl bok som uppläsare, en stark 5:a! Kan varmt rekommenderas! Men läs/lyssna dem helst i rätt ordning, det blir lättare så!
Betyg 5KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till Kärleksdans i obalans


  Köp boken som film på cdon: