bokrecensioner boktips     
Hem | Sök böcker | Lägg till ny bok | Topplistor | Länkar | Kontakta oss | Bli medlem |
  Logga in

Samma Författare:
Celias döttrar
Helt övergiven
ingen ängel
Vår bästa tid
Liknande böcker:
Krönikan om Ylva Alm 2..
 I. Skjelbakken
Whisky och plättar med..
 M. Gustavsdotter
Planetariet
 N. Sarraute
Planetariet
 N. Sarraute
Planetariet
 N. Sarraute
Blodnäva
 A. Bäckman
Booze
 B. Danielsson
Tre systrar och en jul..
 S. Morgan
Innan ni tog oss
 L. Wingate
Miraklernas tid
 E. Seeberg

Välj Genre
Roman
Historisk Roman
Deckare
Thriller
Fantasy
Science-Fiction
Ungdomsbok
Biografi
Fakta
KlassikerEn ren skandal

 
Författare: Penny Vincenzi
Genre: Roman
ISBN: 9789170016745
 

KÖP PÅ CDON.COM
Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen


Elizabeth och Simon Beaumont tycks ha allt. Hon är en framgångsrik karriärkvinna, chef för en annonsbyrå - han är en karismatisk, mäktig och rik bankman. Tillsammans har de tre barn. Han avgudar kvinnor och kvinnor dyrkar honom, vilket ses med oblida ögon av Elizabeth. Hon älskar honom - men kan hon förlåta att han sårat hennes känslor?
Runt Simon och Elizabeth växer ett rikt och myllrande persongalleri fram. Och när 80-talets största ekonomiska katastrof är ett faktum reagerar alla på olika sätt. För Nigel Cooper är det förfärligt. Men än värre är att hans unga hustru Lucinda är på väg in i en kärleksaffär med den charmige uppkomlingen Boy. Excentriska Flora Fielding är upprörd. Hon kämpar för att behålla sina hästar och godset som ägts av familjen i generationer. Men hon har också andra problem - ende sonen Rickard som är lärare och saknar ambitioner sätter sitt äktenskap på spel. Hans hustru Debbie, som tycker svärmor är snobbig, har en hemlig kärleksaffär med journalisten Jo Strickland. Och för Jo, reporter på en ekonomisk tidskrift, är detta helt enkelt en bra story...
Många mister egendom, anseende och relationer. Familjer splittras. Några dukar under för påfrestningen, andra går stärkta ur krisen.

En ren skandal är berättelsen om det glittrande 80-talets sista dagar och en ekonomisk skandal som drabbade tusentals. Det här är fartfylld underhållning av bästa märke. Penny Vincenzis oförlikneliga berättarkonst drar in läsaren från första sidan i en romantisk, spännande och engagerande historia.

"Vincenzi har inte bara total kontroll över den snabba, trovärdiga dialogen utan också över det fullkomligt oväntade händelseförloppet som får dig att vända blad ända till slutet." Daily ExpressMedelbetyg: 2 (1 röster)

  » Skriv egen recension «
Betygsätt:

Bli medlem få boktips baserat på dina betyg.
Bok recensioner av En ren skandal :


Navigo 2008-11-25 21:59
Betyg 2KÖP PÅ CDON.COM

Skriv egen bokrecension till En ren skandal


  Köp boken som film på cdon: