bokrecensioner boktips

Huset på Hope Street

Författare: Danielle Steel
Genre: Roman
Ämnesord: humor, historia, kärlek, spänning
Utgivningsår: 2002
ISBN: 9132435312


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Liz och Jack har varit gifta i arton lyckliga år. De har fem underbara barn och ett vackert hem. Tillsammans driver de en framgångsrik advokatbyrå. Livet är gott att leva och framtiden ser ljus ut.
Så, utan förvarning, krossas deras tillvaro. Det är jul, med förväntan och glädje i luften, när katastrofen drabbar dem. Det korta ärende som Jack skulle uträtta slutar i tragik. Plötsligt står Liz ensam, med ansvar för barn, hem, ekonomi och arbete.
Det år som följer är fyllt av ofantlig saknad och nya prövningar. Det blir barnen som håller henne uppe, som tvingar henne att leva vidare. Och när året går mot sitt slut och julen närmar sig på nytt, står Liz inför ännu en kris innan hon kan se tillbaka på en tid av sorg och förändring - och se fram emot ett nytt ljusare liv.

Utdrag ur boken:
Innan Jack och Liz somnade låste de upp dörren, och redan klockan halv sju på juldagens morgon kom lille Jamie tassande och kröp ner i sängen till dem. Jack sov tungt och vaknade inte, men jamie kurade ihop sig bredvid Liz. Hon och Jack hade legat tätt intill varandra hela natten. Alla de andra låg fortfarande i sina sängar när jamie frågade om det var dags att gå ner till julgranen nu.
Medelbetyg: 4 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Huset på Hope Street :
2007-05-21 12:48
Jag tycker boken är väldigt bra, handlar om ett par som har fem barn och driver en advokatbyrå tillsammans. Helt plötsligt så krossas deras tillvaro och en katastrof drabbar dem. En del prövningar ställs familjen inför och det är verkligen spännande att läsa boken. Fick låna den av min mormor, tycker verkligen den är värd att läsa.
Den handlar om hur det är att lära sig leva igen när man tror att livet är slut, om att resa sig när man stupar - om att aldrig ge upp. Den hyllar förmågan att glädjas åt vardagens små mirakel och viljan att tro på de stora. Men framför allt handlar den om att kunna och att våga hoppas.
Betyg 4Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Huset på Hope Street
Liknande böcker:
Två systrar
 J. Bengtsson
Eldsjäl
 A. Åhman
Stormberget
 L. Marklund
En vilsen själ
 G. Redin
Huset Versace
 D. Ball
Trolsk som pärlan
 V. Andrews
Skriften i vattnet
 J. Lindqvist
Ett år
 E. Flygare Carlén
Röd som rubinen
 V. Andrews
Ensam i världen
 M. Sandemo