bokrecensioner boktips

Farliga ogifta män

Författare: danielle steel
Genre: Roman
Ämnesord: kärlek
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9173512850


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

Charlie, Adam och Gray är nära vänner och eftertraktade ungkarlar. Denna sommar tillbringar de traditionsenligt semestern tillsammans på Charlies lyxjakt i Medelhavet. Men innan sommaren är över kommer de alla att få uppleva sin bekväma singeltillvaro hotad.

Charlie Harrington är charmig, snygg och stenrik - och har så höga förväntningar på kvinnor att ingen dödlig behöver göra sig besvär. Adam Weiss, kändisadvokat i 40-årsåldern, föredrar kvinnor som är mycket unga, mycket yppiga ?- och mycket kortvariga i hans liv. För Gray Hawk, som är en begåvad konstnär med fallenhet för trassliga förhållanden, är det egentligen helt ok med kvinnor - bara han slipper leva i familj.

När hösten kommer befinner sig alla tre i förhållanden de inte hade förväntat sig. Charlie dejtar en socialarbetare som är så långt ifrån hans idealkvinna man kan komma. Adam har fallit för sitt vanliga 20-åriga bombnedslag - tror han... Och Gray, som skytt både familj och karriär som pesten, har träffat en mycket framgångsrik kvinna som också råkar vara mamma. Då nästa kryssningssemester närmar sig är det dags för en vändpunkt i de tre ungkarlarnas liv. Var och en är de tvungna att möta vad de fruktar allra mest: rädslan för fasta förhållanden och kvinnor som väcker deras djupaste skräckfantasier. Den en gång så sorglösa trion kommer att förstå att kärleken är det mest oförutsägbara äventyret av alla.


Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Farliga ogifta män :
2008-05-07 22:29
Jag har läst alla hennes böcker men blev besviken den här gången..
Betyg 3Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Farliga ogifta män
Liknande böcker:
Äkta kärlekar
 T. Jenkins Reid
Åh William
 E. Strout
Papperspalatset
 M. Cowley Heller
Andromeda
 T. Bohman
Frankissstein
 J. Winterson
Min perfekte man
 B. Ohlsson
Candy
 H. Rengfors
Fartygets ögon
 R. Jocobsen