bokrecensioner boktips

juveler

Författare: danielle steel
Genre: Roman
Ämnesord: depression, krig, historia, kärlek
Utgivningsår: 1992
ISBN: 9132434588


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

När Sarah såg tillbaka på sitt liv med William tycktes de många åren så svindlande korta - ögonblick som flugit sin kos, fyllda av glädje och sorg, av framgångar och förluster - men mest av allt av kärlek. För ett sällsynt lyckligt äktenskap hade de haft, hertigparet av Whitfield.

De var redan ett välkänt par i Europas societetskretsar då de startade sin första exklusiva juvelbutik i efterkrigstidens Paris. Med åren växte ''Whitfield's'' till en världsberömd butikskedja och de blev hovleverantörer åt Europas kungahus. Men för Sarah och William var detta ändå bara en del av deras liv. Tragiken och fasan de upplevt under kriget hade gjort dem medvetna om hur ofattbart lyckliga de var som fick leva vidare tillsammans.
Medelbetyg: 3 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av juveler :
2004-09-03 19:04
för att vara en historisk roman tyckte jag den var ok. den är i sann steel anda. någorlunda bra skriven och innehåller allt som det ska isteels romaner. jag tycker egentligen inte om hennes böcker, jag finner dem totalt intetsägande och tråkiga men måste mot min vilja att jag ibland kan läsa dem och bli lätt underhållen, så som denna. en trea rätt och slätt.
Betyg 3
Liknande böcker:
Att spegla sig i någon..
 H. Österlund
En tid för mirakel
 K. Thompson Walker
Livet kan börja
 S. OFlanagan
Djungelrummet
 C. Möller
Att färdas i motvind
 M. Haraldsson
En sekund är jag evig
 M. Gustavsdotter
Monica Magnus 1966
 U. Ewerman
Jackie
 A. Swärd
Cilkas Resa
 H. Morris